Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Kamešs turpina ceļu uz Premjerlīgu, Maksimenko vārti, Kiprā mūsējie trijniekā

Kamešs turpina ceļu uz Premjerlīgu, Maksimenko vārti, Kiprā mūsējie trijniekā
Vitālijs Maksimenko
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Krievijas otrajā līgā pārliecinoši spēlēt turpina Vladimira Kameša Krasnojarskas ''Enisey'', Kipras čempionātā labāko triniekā nostiprinājusies Vladislava Gabova un Antonija Černomordija ''Paphos'' FC, savukārt Polijas Ekstraklasē vārtus guvis Vitālijs Maksimenko.

Krievijas Premjerlīgai turpina tuvoties Vladimira Kameša pārstāvētā Krasnojarskas ''Enisey'', kas šodien ar 4:1 pārliecinoši apspēlēja Jaroslavļas ''Shinnik''. Kamešs devās savas komandas sākumsastāvā un vidējās līnijas kreisajā malā aizvadīja visu spēli. 19 spēlēs ''Enisey'' iekrājusi 47 punktus un tuvāko sekotāju apsteidz par deviņiem punktiem. Pirmās divas vietas automātiski garantēs vietu Premjerlīgā, trešā vieta šobrīd atpaliek par 11 punktiem.

Krievijas pēc spēka otrajā līgā spēli aizvadījis arī Ivans Lukjanovs, kurš bija Voroņežas ''Fakel'' kapteinis 0:1 zaudējumā savā laukumā pret ''Chimki''. Ivans spēles 83. minūtē tika nomainīts. Ar 16 punktiem ''Fakel'' ierindojas pēdējā 20. vietā.

Kipras spēcīgākajā čempionātā negaidīti iespaidīgi turpina spēlēt Vladislava Gabova un Antonija Černomordija pārstāvētā ''Paphos'' FC, kas šajā vakara ar 4:0 sagrāva ''Nea Salamis''. Gabovs, kā ierasts, bija viens no komandas aizsardzības balstiem un nospēlēja visas 90 minūtes. Černomordijs palika komandas rezervē. Ar 14 punktiem ''Paphos'' ieņem augsto trešo vietu.

Polijas Ekstraklasē ar vārtu guvumiem izcēlies Vitālijs Maksimenko, kurš 82. minūtē ''Termalica Bruk-Bet'' panāca 2:2 neizšķirtu un beigās komanda viesos uzvarēja ''Pogon'' ar 3:2. Vitālijs nospēlēja visu spēli, bet Vladislavs Gutkovskis spēli izlaida savainojuma dēļ.

Šveices Superlīgā pamatīgu neveiksmi piedzīvojusi Andra Vaņina ''Zurich'', kas savā laukumā piedzīvoja sagrāvi pret ''Grasshoppers'' - 0:4. Latvijas izlases vārtsargs mājinieku vārtos bija visu spēli. Šveices Superlīgā ''Zurich'' ar 20 punktiem ierindojas trešajā vietā.

Polijas pēc spēka 2. līgā otrā puslaika kompensācijas laika trešajā minūtē laukumā iznāca Latvijas izlases uzbrucējs Valērijs Šabala. ''Podbeskidzie'' viesos spēlēja neizšķirti 2:2 pret ''Odra Opole''. Ar 19 punktiem Šabalas komanda ierindojas sestajā vietā. Otrā vieta, kas garantēs vietu Ekstraklasē, šobrīd atrodas sešu punktu attālumā.


, 2017-10-21 21:11, pirms 6 gadiem
Latvijas izlases labākais uzbrucējs nāk uz maiņu Polijas līgas otrās līgas spēlē... laikam komentāri par mūsu izlases līmeni ir lieki..................
, 2017-10-21 21:14, pirms 6 gadiem
Pēc virsraksta nodomāju, ka Kamešs turpina ceļu uz Anglijas Premjerlīgu
, 2017-10-21 21:46, pirms 6 gadiem
LATVIJĀ DZĪVOJOŠS LATVIETIS rakstīja: Pēc virsraksta nodomāju, ka Kamešs turpina ceļu uz Anglijas Premjerlīgu
es arī......
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-10-21 21:53, pirms 6 gadiem
nevis Latvijas izlases līmeni , bet komplektēšanas metodes .
Ja par pārējiem vēl var atrunāties , tad par Kamešu petrovičš var nestāstīt pasakas
, 2017-10-21 21:59, pirms 6 gadiem
Tikai šaubos vai Krievijas premjerlīgā Kamešam vēl atradīsies vieta Jeņisejas sastāvā.Tad jau puskomandu nomainīs ar spēcīgākiem spēlētājiem,kā parasti notiek debitantu komandās.
, 2017-10-21 21:59, pirms 6 gadiem
LATVIJĀ DZĪVOJOŠS LATVIETIS rakstīja: Pēc virsraksta nodomāju, ka Kamešs turpina ceļu uz Anglijas Premjerlīgu
Vo, vo - es tāpat .
, 2017-10-21 22:03, pirms 6 gadiem
berimors rakstīja: Vo, vo - es tāpat .
Ar stulbību nav jālielās - būtu labāk painteresējies, kurā klubā un līgā spēlē Kamešs, tad nebūtu jābrīnās.
, 2017-10-21 22:10, pirms 6 gadiem
alguns rakstīja: Tikai šaubos vai Krievijas premjerlīgā Kamešam vēl atradīsies vieta Jeņisejas sastāvā.Tad jau puskomandu nomainīs ar spēcīgākiem spēlētājiem,kā parasti notiek debitantu komandās.
Un? Vai līdz ar to viņa karjera būs galā? Treneris lems kurš kuram derīgs uz doto brīdi ne Tu.
, 2017-10-21 22:29, pirms 6 gadiem
Soloveičikam pilnā spēle Zenit2
, 2017-10-22 01:51, pirms 6 gadiem
alguns rakstīja: Tikai šaubos vai Krievijas premjerlīgā Kamešam vēl atradīsies vieta Jeņisejas sastāvā.Tad jau puskomandu nomainīs ar spēcīgākiem spēlētājiem,kā parasti notiek debitantu komandās.
Nav stresa.
Gorkšs, cik komandas ieveda EPL - Blackpool. QPR, Reading
, 2017-10-22 23:51, pirms 6 gadiem
Merters rakstīja: Latvijas izlases labākais uzbrucējs nāk uz maiņu Polijas līgas otrās līgas spēlē... laikam komentāri par mūsu izlases līmeni ir lieki..................
Pret Andoru guva divus vārtus. Klubā spēlē vai nespēlē, bet izlasei viņš ir vajadzīgs. Nāk prātā Verpakovska (ne)laiki Kijevas Dynamo rindās un, neskatoties uz to, līderība izlasē.
, 2017-10-22 23:55, pirms 6 gadiem
Jā, ja Starkovs, redzot to, kā Krievijā spēlē Kamešs un Enisey, neizsauks Vladimiru uz spēli pret Kosovu, tad var sagaidīt daudz jautājumu no žurnālistiem un līdzjutējiem. Rakels beidzot arī atgriezies Lech sastāvā, tā ka, ja ņem vērā to, ka Jānis Ikaunieks ir atpakaļ Liepājā, tad būs interesanta konkurence starp spēlētājiem vidējās līnijas malās.
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.