Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Jagodinskis un "Hoverla" apbēdina Grigorčuku, E.Višņakovs "Ruch" pamatsastāvā

Jagodinskis un "Hoverla" apbēdina Grigorčuku, E.Višņakovs "Ruch" pamatsastāvā
Vitālijs Jagodinskis
Foto: fcgoverla.uz.ua

Šodien Ukrainas Premjerlīgā Vitālija Jagodinska "Hoverla" neļāva sevi pārspēt Romāna Grigorčuka vadītajai "Chernomorets". Polijas Ekstraklasē pirmo reizi "Ruch" sākumsastāvā izgāja Eduards Višņakovs, tiesa, bez taustāmiem rezultātiem - komanda zaudēja ar 0:1.

Aleksandra Cauņas Maskavas CSKA bez mūsu savainotā pussarga ar 1:0 pārspēja "Lokomotiv" un ar bilanci 6-0-2 jau izvirzījusies 2.vietā Krievijas Premjerlīgā, atpaliekot tikai no perfektās "Zenit" komandas (8-0-0).

Polijas Ekstraklasē pēc divām nākšanām uz maiņu šodien pirmo reizi "Ruch" pamatsastāvā tika iekļauts Eduards Višņakovs, tomēr viņa komanda atkal nospēlēja nesekmīgi - mājās 0:1 pret Daniila Turkova Belhatuvas GKS. Vienīgos vārtus "Ruch" ielaida pašā sākumā, bet mača beigās Višņakovs reizi neizmantoja iespēju pats, bet vēl reizi sagādāja iespēju partnerim, tomēr "Ruch" tā arī palika bez gūtiem vārtiem. Bronzas medaļniece "Ruch" tagad nolaidusies uz nepieklājīgo 14.vietu 16 komandu konkurencē. Tikmēr Turkovs GKS sastāvā pēdējā laikā nespēlē un spēļu praksi iegūst poļu 4.līgā dublieru komandas rindās.

Kipras čempionātā Valērija Šabalas "Anorthosis" izbraukumā ar 0:1 atzina "Ermis" (šīs sezonas Eirokausu dalībniece) pārākumu. Šabala otro reizi pēc kārtas nāca uz maiņu, šoreiz 82.minūtē, un palīdzēt izglābties no zaudējuma nepaguva.

Ukrainas Premjerlīgā centra aizsarga Vitālija Jagodinska "Hoverla" prata nosargāt sausus vārtus pret Romāna Grigorčuka trenēto "Chernomorets" - 0:0. Mūsu centra aizsargam pilna spēle un otrā dzeltenā kartīte sezonā, bet komandai ar bilanci 0-4-3 13.vieta 14 komandu sāncensībā. Jagodinskis sakrājis jau sešas pilnas spēles Ukrainas Premjerlīgā.

Baltkrievijas čempionātā otrā sešinieka turnīrā Igora Tarasova pārstāvētā "Neman" 500 skatītāju klātbūtnē ar 2:4 zaudēja "Minsk" un nokrita uz 3.vietu. Tarasovs kā allaž nospēlēja pilnu spēli.

Portugāles 2.līgā Igora Labuta "Atletico CP" ar 2:4 piekāpās "Braga B". Mūsu vārtsargs pirmajās septiņās kārtās ne reizi neielaida vairāk par diviem vārtiem, bet šoreiz četri ielaisti vārti, un "Atletico CP" nokritusi uz pirmspēdējo vietu 24 komandu konkurencē.

Pēc ilga pārtraukuma uzvaru Norvēģijas 2.līgā izcīnījusi Māra Eltermaņa "Alta", kas mājās ar 2:1 pārspēja "Mjondalen". Pēc iepriekšējā kārtā piedzīvotā 1:6 zaudējuma Eltermaņa "Alta" vārtos (pirmo reizi kopš ierašanās komandā) nebija.

Fēru salās Aleksandra Čekulajeva AB ar 0:3 zaudēja IF. Mūsu uzbrucējs guva vārtus savā pirmajā spēlē, bet nākamajās četrās spēlēs, katru reizi nākot sākumsastāvā, ar precīziem raidījumiem vairs nav izcēlies.


Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.