Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Maksimenko uzvara Slovēnijas čempionātā, Vaņins uz soliņa sagrāvē

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Maksimenko uzvara Slovēnijas čempionātā, Vaņins uz soliņa sagrāvē
Vitālijs Maksimenko. Foto: Alesfevzer.com

Ar mainīgām sekmēm šovakar Slovēnijā un Šveicē spēles aizvadījušas Latvijas izlases futbolistu Vitālija Maksimenko un Andra Vaņina pārstāvētās komandas.

Vārtsargs Andris Vaņins palika uz rezervistu soliņa, bet viņa pārstāvētā ''Zurich'' komanda ar 0:4 cieta sagrāvi pret ''Lugano'' vienību. Ar 3:0 Lugano futbolisti vadībā izvirzījās jau pirmajā puslaikā, ieliekot drošus pamatus uzvarai. Abas komandas aizvadīja pirmo spēli jaunajā Šveices Superlīgas sezonā, un iespaidīgais rezultāts šajā mačā vismaz uz brīdi ļāvis ''Lugano'' ierindoties turnīra tabulas augšgalā, kamēr ''Zurich'' ieņem pēdējo pozīciju. Nākamo spēli Vaņins un ''Zurich'' aizvadīs pēc nedēļas, tiekoties ar ''Luzern'' futbolistiem.

Tikmēr otrā spēļu kārta noslēgusies Slovēnijas čempionātā. Otro uzvaru divās spēlēs izcīnījusi Vitālija Maksimenko pārstāvētā Ļubļanas ''Olimpija'', kas šovakar ar 4:2 pieveica ''Domžale''. Aizsargs devās ''Olimpija'' komandas sākumsastāvā un aizvadīja pilnu spēli. Pirmais puslaiks noslēdzās ar neizšķirtu 2:2, bet otrajā puslaikā Ļubļanas komanda, kas nesen viesojās Rīgā Eiropas līgas kvalifikācijas spēlē pret RFS, guva vēl divus vārtus un nodrošināja panākumu.

Izmantotie resursi:
www.sfl.ch | Swiss Football League - SFL
https://www.prvaliga.si/tekmovanja/...

     [+] [-]

, 2019-07-22 16:10, pirms 5 gadiem
Nesaprotu, ko Maksimenko vēl spēlē Latvijas izlasē. Vēl nesen 11m pret Gruziju Latvijas izlasē. Tad vēl uzvara pret RFS ar Olimpiu.