Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Rudņevs un HSV zaudē Dortmundei, Lazdiņš sezonu sāk ar uzvaru

Rudņevs un HSV zaudē Dortmundei, Lazdiņš sezonu sāk ar uzvaru
Artjoms Rudņevs ar komandas biedriem
Foto: mopo.de/Witters

Šovakar spēles aizvadīja vairāku Latvijas futbola izlases spēlētāju pārstāvētie klubi. Artjoma Rudņeva "Hamburg" cīņā par trešo vietu "Telekom" kausā ar 0:1 zaudēja Dortmundes "Borussia", savukārt Artis Lazdiņš un "Piast Gliwice" Polijas Ekstraklases sezonu sāka ar uzvaru pret "Cracovia" (3:2).

Starpsezonas ievadā "Hamburg" aizvadīja trīs pārbaudes mačus Austrijā (0:2 pret "Wacker Innsbruck", 7:0 pret "Zillertal-Auswahl" un 2:0 pret "Liefering"), bet pēc tam uzvarēja Braunšveigas "Eintracht" (0:0, 4:3 pendelēs), "Kobenhavn" (2:0) un "Anderlecht" (3:1). Vakar "Hamburg" bez variantiem zaudēja "Telekom" kausa pusfinālā pret Minhenes "Bayern" (0:4), savukārt šovakar cīņā par trešo vietu tikās ar Dortmundes "Borussia", kas ar 0:1 zaudēja Menhengladbahas "Borussia".

Atšķirībā no vakardienas spēles šovakar Artjoms Rudņevs izgāja pamatsatsāvā, bet 47.minūtē viņu nomainīja "Hamburg" jaunieguvums Žaks Zuā. "Hamburg" 60 minūšu ilgā mačā zaudēja ar rezultātu 0:1, un vienīgos vārtus 24.minūtē guva Hofmans. Līdz ar to turpinājās Rudņeva sausā sērija, un nākamo maču "Hamburg" aizvadīs jau parīt, kad spēlēs pret "West Ham".

Jauno sezonu "Hamburg" sāks ceturtajā augustā, kad gaidāma Vācijas kausa spēle, bet 11.augustā pirmajā Bundeslīgas kārtā "Hamburg" viesosies Gelzenkirhenē. Tikmēr jaunā sezona jau ir sākusies Polijā, kur pirmo Ekstraklases kārtu aizvadīja arī Artis Lazdiņš un "Piast Gliwice". Šovakar komanda Krakovā viesojās pie Ekstraklases jaunpienācējas "Cracovia" un svinēja uzvaru ar 3:2. Lazdiņš laukumā pavadīja visu maču. Nākamo spēli "Piast Gliwice" aizvadīs ceturtdien, kad UEFA Eiropas līgas atbildes spēlē tiksies ar Azerbaidžānas "Qarabaq". Pirmajā spēlē Azerbaidžānā "Piasr Gliwice" zaudēja ar 1:2.

Izmantotie resursi:
HSV.de -  Alle aktuellen Informationen und...
Live scores, results, fixtures, tables,...


, 2013-07-22 17:49, pirms 11 gadiem
Prieks par to, ka Lazdiņam izdevies Ekstraklasē nostiprināties. Izlases vidējai līnijai lieti noder viņa cīņasspars. Ja par Rudņevu, tad cerēsim, ka sausā sērija pātrūks drīz. Viņš ir viens no tiem spēlētājiem, kam jāiesit viens un tad jau aiziet.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.