Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šabala Polijā nerealizē pendeli

Andrejs Siliņš

Šabala Polijā nerealizē pendeli
Valērijs Šabala
Foto: tspodbeskidzie.pl

Sestdien Polijas 1. līgā futbolā Latvijas izlases futbolists Valērijs Šabala neizmantoja iespēju gūt vārtus ar 11 metru soda sitienu, un viņa pārstāvētā "Podbeskidzie" spēlēja neizšķirti pret tabulas līderi "Legnica".

Krievijas Nacionālajā jeb pēc spēka otrajā līgā pēc zaudējuma pagājušajā svētdienā uz uzvaru takas atgriezās tabulas līdere Krasnojarskas "Yenisey", kas ar Vladimiru Kamešu pamata sastāvā pieveica Tomsku - 3:2. Kamešs nospēlēja pirmo puslaiku, bet uz otro cīņā vairs neatgriezās. "Yenisey" ar 74 punktiem 34 mačos ir pirmajā vietā.

Pēdējā 20. vietā esošā "Fakel" mājās ar 4:1 sakāva "Olimpiyets", un Ivans Lukjanovs uzvarētāju rindās nāca laukumā 67. minūtē uz maiņu. Pēc Lukjanova iesaistīšanās cīņā komanda guva divus vārtus. Priekšpēdējā vietā esošā "Zenit II" savā laukumā ar 0:2 piekāpās trešajā vietā esošajai "Krylya Sovetov". Vladislavs Soloveičiks šoreiz laukumā nedevās, visu spēli pavadot uz rezervistu soliņa.

Čehijas virslīgā neizšķirti cīnījās Dāvja Ikaunieka pārstāvētā Jihlavas "Vysočina", kas viesos spēlēja 1:1 pret "Bohemians 1905". Ikaunieks iesaistījās spēlē uz maiņu 57. mača minūtē. Abi vārti mačā tika gūti pēc tam, kad laukumā uznāca latvietis. "Vysočina" ar 25 punktiem 25 spēlēs ieņem 14. pozīcijā 16 komandu konkurencē. Priekšpēdējā vietā esošo Ostravu Jihlava apsteidz par trim punktiem.

Kipras čempionāta 33. kārtas spēlē "Paphos" ar 1:0 viesos pārspēja "Ermis", un Vladislavs Gabovs laukumā pavadīja visu maču. Jau sestajā mača minūtē Gabovs saņēma dzelteno kartīti. "Paphos" ar 35 punktiem ieņem priekšpēdējo piekto vietu atpalicēju grupā, pēdējā vietā esošo Nikosiju apsteidzot par 12 punktiem.

Polijas 1. līgā (pēc spēka otrā) "Podbeskidzie" spēlēja neizšķirti 0:0 pret tabulas līderi "Legnica". Labākā iespēja gūt vārtus mačā bija Valērijam Šabalam, kurš 42. spēles minūtē varēja veikt 11 metru soda sitienu. Tomēr Latvijas izlases uzbrucējs iespēju palaida garām. Šabala laukumā atradās visu spēli. "Podbeskidzie" ar 36 punktiem 27 mačos ieņem 11. vietu 18 komandu konkurencē.

  -3 [+] [-]

, 2018-04-21 23:06, pirms 6 gadiem
Tipiskais latvietis. ...

  +1 [+] [-]

, 2018-04-22 00:36, pirms 6 gadiem
erikxxl rakstīja: Tipiskais latvietis. ...
Ne taa uzrakstiji!!

Drizak jau : LATVIJAS IZLASES UZBRUKUMA LIIDERIS!
No poļaku 2. Līgas! Haha