Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Kļavam puslaiks pret "Brondby", Gauračs turpina sarunas ar "Yenisey"

Kļavam puslaiks pret "Brondby", Gauračs turpina sarunas ar "Yenisey"
Oskars Kļava izklupienā
Foto: championat.ru

Latvijas izlases aizsargs Oskars Kļava aizvadījis pārbaudes spēli Mahačkalas "Anzhi" rindās, laukumā pavadot vienu puslaiku pret dāņu "Brondby". Sarunas par līguma parakstīšanu ar Krievijas 1. līgas klubu "Metalurg-Yenisey" turpina uzbrucējs Edgars Gauračs.

Oskara Kļavas "Anzhi" treniņnometnē Turcijā samēroja spēkus ar Dānijas klubu "Brondby". Daudzi cerēja, ka šajā mačā debitēs kluba jaunpienācējs Roberto Karloss, bet pagaidām viņš trenējas individuāli. Neskatoties uz viņa prombūtni, tika izcīnīta uzvara ar 1:0. Oskars Kļava laukumā devās otrajā puslaikā, kura laikā arī tika gūti vienīgie vārti.

Kipras futbola čempionātā zaudējumu piedzīvojusi Andreja Pavlova Pafosas "AEP", kas ar 1:2 atzina titulētā "Anorthosis" pārākumu. Mūsu vārtsargs, kā allaž, laukumā pavadīja visas 90 minūtes, pāris epizodēs nospēlējot ļoti veiksmīgi. Turnīra tabulā "AEP" atkritis uz priekšpēdējo vietu.

Sarunas par līguma parakstīšanu ar Krievijas 1. līgas jaunpienācēju "Metalurg-Yenisey" turpina uzbrucējs Edgars Gauračs. Edgars devies uz Turciju, kur trenēsies kopā ar komandu. Līdz šim spēlētājam tika piedāvāts parakstīt līgumu uz pusotru gadu.

Lietuvas A līgas klubā "Tauras" turpina spēlēt vairāki Latvijas futbolisti. Pārbaudes spēlē pret "Klaipēda", kura tika uzvarēta ar 2:1, pamatsastāvā devās uzreiz trīs mūsējie - Vitālijs Rečicks, Dmitrijs Halvitovs un Dmitrijs Borisovs.

Izmantotie resursi:
Анжи :: Главная
Welcome to kerkida.net... to apolito athlitiko...
Naujienos


, 2011-02-21 23:03, pirms 13 gadiem
likteņa ironija par Gauraču!
, 2011-02-21 23:04, pirms 13 gadiem
Tauras sastāvā nākamsezon būs diezgan daudz Latvijas spēlētāju. Veiksmi viņiem. Prieks, ka Oskaram atkal dod iespēju spēlēt. Un par Gauraču runājot, domāju, ka nav ko ķert vēju - jāņem ciet piedāvājums un jāgatavojas jaunajai sezonai. Lai veicas visiem mūsējiem.
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.