Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

Miholaps Igaunijā debitē ar vārtiem

Miholaps Igaunijā debitē ar vārtiem
Mihails Miholaps (pa labi) "Nõmme JK Kalju" sastāvā
Foto: www.soccernet.ee

Latvijas uzbrucējs Mihails Miholaps karjeru, iespējams, turpinās Igaunijā. "Nõmme JK Kalju" sastāvā viņš šodien aizvadīja pirmo spēli un uzreiz atzīmējās ar vārtu guvumu, palīdzot komandai uzvarēt "Paide" ar 3:0.

Bijušais Latvijas izlases uzbrucējs Mihails Miholaps (34) karjeru, iespējams, turpinās Igaunijas augstākās līgas klubā "Nõmme JK Kalju", kas pērn savas valsts čempionātā ierindojās 5. vietā. Šodien Miholaps debitēja "Nõmme JK Kalju" rindās pārbaudes mačā pret "Paide". Jau 15. minūtē mūsu futbolists atklāja mača rezultātu, bet vēlāk "Nõmme JK Kalju" savu pārsvaru nostiprināja vēl vairāk - 3:0.

Miholaps pērno sezonu iesāka "Rīgā", taču vasarā, līdzīgi kā citi komandas vadošie spēlētāji, kluba finansiālo problēmu dēļ sameklēja jaunu darbavietu. Sezonu Miholaps noslēdza Kazahstānas klubā Karagandas "Shahter", kuras sastāvā spēlēja arī 2007. gadā.

Krievijas pilsētā Kaļiņingradā dzimušais futbolists Miholaps, kurš savulaik tika naturalizēts "par īpašiem nopelniem Latvijas labā", karjeras lielāko daļu pavadījis Rīgas "Skonto" rindās, taču spēlējis arī citās Latvijas komandās kā "Amstrig", "Daugava" un "Rīga", krievu klubos Kaļiņingradas "Baltika" un Vladikaukāzas "Spartak-Alania" un jau pieminētajā kazahu "Shahter".

Izmantotie resursi:
jkkalju.ee
soccernet.ee


, 2009-02-21 21:48, pirms 15 gadiem
Būtu labāk nācis atpakaļ uz Latviju!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-02-21 21:58, pirms 15 gadiem
Cut_Throat rakstīja: nu tur viņš varēs uguņot tāpat kā LV pret vajakajam komandām
ko te muldi?
vēl nesen, kad spēlēja Rīga sastāvā bija rezultatīvs, gan BFL, gan LMT virsligas spēlēs...
un ne pret tiem svakakajiem sasita...
uz spēlēm vajag iet, ne te gudri muldeet...
manis paša Skonto ielika smuku banku

vispār es būtu tikai priecīgs, ja viņš būtu kkur LV...
nav slikts spēlētājs, tikai paceltu komandas limeni...
tam pašam Skonto par ļaunu arii tagad nenaktu, bet tas atkarigs no merkiem un strategijas..
, 2009-02-21 22:10, pirms 15 gadiem
Kopā ar Skonto FC Miholaps ir kļuvis par astoņkārtēju Latvijas čempionu, kā arī piecreiz ieguvis Latvijas kausu. Mihails Miholaps četras reizes ir kļuvis par Latvijas čempionāta labāko vārtu guvēju, viņš ir arī visu laiku Virslīgas rezultatīvākais futbolists ar 199 vārtiem
, 2009-02-21 22:45, pirms 15 gadiem
bush rakstīja: Kopā ar Skonto FC Miholaps ir kļuvis par astoņkārtēju Latvijas čempionu, kā arī piecreiz ieguvis Latvijas kausu. Mihails Miholaps četras reizes ir kļuvis par Latvijas čempionāta labāko vārtu guvēju, viņš ir arī visu laiku Virslīgas rezultatīvākais futbolists ar 199 vārtiem
Šis ir tieši tas iemesls, kāpēc es viņu vēlotos redzēt atkal Latvijā... "Liepājas Metalurgs" meklē labu uzbrucēju, kāpēc lai tas nebūtu tieši Mihails? Ja vairs nepalīdz izlasei, tad vismaz var palīdzēt kādam LV klubam Virslīgā vai Eirokausos. Nebūtu slikti viņu redzēt arī "Jūrmalas" sastāvā, viņiem arī vajag uzbrucēju. Virslīgā līmenis ir 100% augstāks nekā Igaunijā!
, 2009-02-21 23:09, pirms 15 gadiem
kaada jeega vinam bija iet uz Igauniju, labaak jau paliktu tepat, un limenis LMT noteikti ir augstaks!!!
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.