Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Gundars Zaburdajevs

Bulvītis turpinās karjeru slovāku "Spartak"; Grebis un Rimkus pārbaudās Kiprā

Bulvītis turpinās karjeru slovāku "Spartak"; Grebis un Rimkus pārbaudās Kiprā
Nauris Bulvītis (centrā ar 3. numuru) "Spartak" treniņa laikā
Foto: novy.trnavskyhlas.sk

Latvijas futbola aizsargs Nauris Bulvītis turpmāk spēlēs Slovākijā, Trnavas "Spartak" rindās - līgums parakstīts uz diviem ar pusi gadiem. Tikmēr Kipras čempionāta klubos atrādās divi mūsu uzbrucēji Kristaps Grebis un Vits Rimkus.

23 gadus vecais Nauris Bulvītis devās atrādīties Trnavas "Spartak" jau pirms gandrīz divām nedēļām. Pārbaudi latviešu aizsargs ir izturējis un kļuvis par pilntiesīgu šī kluba spēlētāju – līgums parakstīts uz diviem ar pusi gadiem. "Spartak" galvenais treneris Dušans Radoļskis raksturojis Bulvīti kā ļoti talantīgu futbolistu, kurš spēj izdarīt ļoti precīzas piespēles un ir īsts cīnītājs. Jāpiebilst, ka iepriekš "Ventspili" pārstāvējušais Bulvītis savā jaunajā komandā spēlēs ar 3. numuru.

Trnavas "Spartak" Slovākijas futbola Superlīgā pēc 18 aizvadītām kārtām ar iegūtiem 29 punktiem ieņem ceturto vietu, tikai divus punktus atpaliekot no otrās. Pagaidām čempionātā ir ziemas pārtraukums, kas beigsies februāra beigās. "Spartak" turnīru atsāks 26. februārī ar maču pret Bratislavas "Slovan".

Tikmēr Kipras augstāka čempionāta klubam Limasolas "AEL" pagaidām pievienojies uzbrucējs Kristaps Grebis (30). Paredzēts, ka rīt Grebis varētu iziet medicīniskās pārbaudes un, ja viss noritēs labi, drīzumā arī parakstīt līgumu ar klubu. Jāpiemin, ka "AEL" sastāvā ir vēl viens latviešu futbolists – vārtsargs Artūrs Vaičulis (20).

Uz Kipru pārcelties varētu arī Vits Rimkus. 37 gadus veco uzbrucēju nolūkojusi Pafosas "AEP", kuru jau pārstāv mūsu vārtsargi Andrejs Pavlovs un Vitālijs Artjomenko. Rimkus "AEP" trenerim esot atstājis ļoti labu iespaidu, taču viņam vēl esot vajadzīgas dažas dienas, lai varētu pieņem galējo lēmumu.

Izmantotie resursi:
TRNAVSKÝ HLAS - Spravodajstvo pre Trnavu a okolie.
Limassol Sports Portal
ŠĻĖÉŌĒÓ sports - ĘŽóå ōļ čńßįģāļ


, 2011-01-21 16:52, pirms 13 gadiem
Vecais labais V.Rimkus arī vēl spēlē!
, 2011-01-21 17:09, pirms 13 gadiem
Tā vien šķiet, ka Rimkus vēl 50 gados sitīs bankas!
, 2011-01-21 17:13, pirms 13 gadiem
Ja viņš vēl Kiprā bliezīs vārtus pēc vārtiem... tiešām ūnikums!
, 2011-01-21 17:28, pirms 13 gadiem
Es arī gribu uz Kipru...kamēr mēs te tulīt salsim -25 grādos, tikmēr šie tur sauļosies
, 2011-01-21 17:45, pirms 13 gadiem
Ndeki rakstīja: Vecais labais V.Rimkus arī vēl spēlē!
Un vēl kādu laiku gan jau vēl kapās
, 2011-01-21 18:21, pirms 13 gadiem
a Kipraa normaals totalizatora kantoris ir!?
, 2011-01-21 19:12, pirms 13 gadiem
Žēl ka Bulvīytis neaizķērās skotijā toreiz.
, 2011-01-22 18:30, pirms 13 gadiem
Oho! Tiešām interesanti. Jāvēl Bulvītim veiksmi Slovākijā. Latvijas futbolisti turpina atklāt jaunas valstis. Prieks, ka izturēja pārbaudi. Varēs tagad kaut vai mazliet augstākā līmenī spēlēt. Šķiet, Solovjovam gan tas nav izdevies. Lai veicas.

Prieks dzirdēt ziņu arī par Grebi. Priecājos, ka viņš Kazahstānā nepaliks. Kipra - tas ir daudz labāks variants. Izlases uzbrucējam jāspēlē augstākā līmenī. Lai veicas!

Pārsteigums par Rimku. Klīda runas, ka viņš atgriezīsies Latvijā, bet, re, šis vēl augstāk mērķē. Lai izdodas, bet tas ir tiešām pārsteigums. Šķiet, ka Pafosas AEP patīk Latvijas spēlētāji, un tas ir tikai labi!
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.