Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ikaunieks realizē pendeli, kļūst par trešo rezultatīvāko Čehijas līgā

Andrejs Siliņš

Ikaunieks realizē pendeli, kļūst par trešo rezultatīvāko Čehijas līgā
Dāvis Ikaunieks
Foto: ČTK/ Luboš Pavlíček

Dāvis Ikaunieks piektdien Čehijas futbola čempionāta 11. kārtas spēlē guva vārtus, pēdējā mača minūtē realizējot 11 metru soda sitienu, tomēr "Vysocina" ar 2:4 piekāpās "Bohemians".

"Vysocina" nespēja izrāpties no zaudējumu bedres, piedzīvojot trešo neveiksmi pēc kārtas. Šoreiz ar rezultātu 2:4 nācās piekāpties "Bohemians". Otros komandas vārtus spēles pēdējā minūtē guva visu maču nospēlējušais Dāvis Ikaunieks, realizējot 11 metru soda sitienu.

Tie bija Dāvja piektie vārti šajā sezonā, un nu Ikaunieks dala trešā rezultatīvākā čempionāta spēlētāja godu ar "Slovacko" uzbrucēju Tomāšu Zajicu. Tāpat Ikaunieks ir rezultatīvākais leģionārs Čehijas čempionātā.

Jihlavas "Vysocina" gan aina turnīra tabulā nav patīkama - divas uzvaras, viens neizšķirts un septiņi punkti neļauj atrasties augstāk par pēdējo vietu 16 komandu konkurencē. Tiesa, 14. un 15. vietā esošajām komandām ir tāds pats punktu skaits.

Nākamo maču "Vysocina" aizvadīs trešdien, kausa izcīņā tiekoties ar čempionāta vicelīderi Prāgas "Slavia". Savukārt Čehijas čempionātā svētdien viesos jātiekas ar "Mlada", kam ir vien par punktu vairāk un 13. vieta tabulā.

     [+] [-]

, 2017-10-20 21:20, pirms 7 gadiem
Ir vārti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-10-20 22:23, pirms 7 gadiem
šķidriņš rakstīja: Cik tad ir leģionāram- šodienas trīs vārtu guvējam Jevgeņijam Kabajevam?
Četri, līdz šim bija vieni vārti.
Ļoti daudz spēlējis Igaunijas čempionātā:
Russia - E. Kabaev - Profile with news, career...