Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gutkovskim uzvara, Šabalam zaudējums Polijas pirmajā līgā

Rolands Eliņš

Gutkovskim uzvara, Šabalam zaudējums Polijas pirmajā līgā
Valērijs Šabala
Foto: LFF

Ar mainīgām sekmēm spēles Polijas pirmajā futbola līgā aizvadījuši Latvijas izlases uzbrucēju pārstāvētie klubi.

Valērijs Šabala devās „Podbeskidzie” sākumsastāvā mačā pret „Lodz”, un Šabalas komanda palika bez uzvaras ceturtajā spēlē pēc kārtas. Tika piedzīvots zaudējums savā laukumā ar 0:3, un Šabala tika nomainīts 51. minūtē, kad rezultāts bija 0:2.

Uzvaru tikmēr guva Vladislavs Gutkovskis un viņa pārstāvētā „Termalica”, kas savā laukumā ar 2:1 pieveica „Chojniczanka”. Gutkovskis devās sākumsastāvā, bet tika nomainīts 68. minūtē. Lielāko spēles daļu rezultāts bija 1:1, bet Gutkovska komandu uzvaur nokārtoja ar vārtiem kompensācijas laikā.

„Termalica” līdz ar to izdevies pārtraukt zaudējumu sēriju un izrāpties no pēdējās vietas kopvērtējumā. Tagad Gutkovska komanda ar astoņiem punktiem ir 16. vietā 18 komandu konkurencē, joprojām esot izkrišanas zonā, kamēr šodien pieveiktā pretiniece ir ceturtajā vietā līgā. Šabala un „Podbeskidzie” tikmēr ir 11. vietā ar četriem punktiem vairāk nekā „Termalica”.

     [+] [-]

, 2018-09-20 01:00, pirms 6 gadiem
Gutkovskim rezultivitātes nav, bet klubs vismaz uzvar.