Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

D. Ikauniekam 90 minūtes un uzvara Čehijas kausā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

D. Ikauniekam 90 minūtes un uzvara Čehijas kausā
Dāvis Ikaunieks ar komandas biedriem
Foto: fcvysocina.cz

Čehijas kausa 1/16 finālā uzvaru izcīnīja "Jihlava", kas izbraukumā ar 3:1 pieveica "Pardubice". Dāvis Ikaunieks laukumā pavadīja 90 minūtes.

"Jihlava" vadībā izvirzījās ceturtajā minūtē, kad izcēlās Pāvels Dvorāks. Lai gan laukuma saimnieki pēc nepilnām desmit minūtēm panāca izlīdzinājumu, viesi līdz pirmā puslaika noslēgumam ne tikai atgriezās vadībā, bet arī dubultoja pārsvaru.

Otrajā puslaikā rezultāts nemainījās, līdz ar to "Jihlava" izcīnīja uzvaru Čehijas kausa 1/16 finālā, viesos ar 3:1 pārspējot "Pardubice". Uzvarētāju rindās pilnas 90 minūtes laukumā pavadīja Latvijas izlases uzbrucējs Dāvis Ikaunieks, kurš Čehijas čempionātā septiņos mačos izcēlies ar diviem vārtu guvumiem.

Dienvidāfrikas Republikas čempionātā neizšķirti spēlēja "Cape Town City" – 0:0 viesos pret Orlando "Pirates", kas ar trīs mačos sakrātajiem septiņiem punktiem atrodas pirmajā vietā. Latvieša Renāra Rodes, kurš šoreiz palika uz rezervistu soliņa, komanda ir sestā 16 komandu konkurencē.

Vakar Polijas čempionātā sauso uzvaru izcīnīja Gdiņas "Arka", kas savā laukumā ar 1:0 pieveica "Cracovia", vienīgos vārtus gūstot 14 minūtes līdz spēles beigām. Vārtsargs Pāvels Šteinbors palika rezervē, un viņš nav piedalījies nevienā no deviņām kārtām.

     [+] [-]

, 2016-09-21 00:43, pirms 8 gadiem
Rakela Reading iekļuvusi Anglijas Līgas kausa 1/8 finālā.

     [+] [-]

, 2016-09-21 07:54, pirms 8 gadiem
Anglos Evertona laikam spiezh uz epl,jo pagruda Norichai. Vel no Epl izstajas kurortpilseta. Shon vakara varbut uz West Ham speli aizieshu.

     [+] [-]

, 2016-09-21 09:49, pirms 8 gadiem
Jā, nu par Šteinboru nav patīkami lasīt. Rezervē, rezervē un atkal rezervē... Vai šādā gadījumā vārtsargam nav jādod iespēja sevi pierādīt dublieros? Priekškam tad tādi vajadzīgi? Pēc tam iedos iespēju pēc 15 spēlēm uz soliņa vienu maču uzkapāt, un brīnīsies, ka no laukuma centra ielaida

     [+] [-]

, 2016-09-21 11:13, pirms 8 gadiem
Edmunds_Ogre rakstīja: Jā, nu par Šteinboru nav patīkami lasīt. Rezervē, rezervē un atkal rezervē... Vai šādā gadījumā vārtsargam nav jādod iespēja sevi pierādīt dublieros? Priekškam tad tādi vajadzīgi? Pēc tam iedos iespēju pēc 15 spēlēm uz soliņa vienu maču uzkapāt, un brīnīsies, ka no laukuma centra ielaida
Šteinbors tiek spēlēs kausa spēlēs, bet tā, protams, skumji, ka viņam tik maza spēļu prakse.

     [+] [-]

, 2016-09-21 13:49, pirms 8 gadiem
pēdējo gadu LV futbolistu ļoti nepatīkams trends - tup uz soliņa vai vispār netiek pieteikumā vai tiešām tā bik lielākā alga ir tā vērta?