Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Popkova trenētie lietuvieši izcīna sensacionālu neizšķirtu

Popkova trenētie lietuvieši izcīna sensacionālu neizšķirtu
Tauras galvenais treneris Jurijs Popkovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Veiksmīgi Lietuvas A futbolf līgā turpina spēlēt Jurija Popkova trenētā "Tauras" vienība, kurā spēlē arī trīs Latvijas futbolisti. 23. kārtā "Tauras" viesos negaidīti nospēlēja neizšķirti ar Marijampoles "Sūduva".

"Sūduva", kā ierasti, pirms sezonas tika pieskaitīta pie galvenajām favorītēm uz zelta medaļām, taču sezonas gaitā nav klājies tik labi, tādēļ visa uzmanība būs jākoncentrē cīņai par otro vietu. Izredzes iegūt otro vietu mazliet sarukušas, jo šodien savā laukumā tā arī neizdevās uzvarēt Jurija Popkova trenēto "Tauras".

"Tauras" komandas pamatsastāvā, kā allaž, devās Oļegs Semjonovs un Vladimirs Žavoronkovs, bet trešais Latvijas spēlētājs Jānis Vaitkus spēlē iesaistījās 60. minūtē. Jāsaka, ka pirmajā puslaikā "Tauras" bieži vien uzbruka pat bīstamāk par "Sūduvu", pie tam aktīvs bija Semjonovs, kurš izcēlās gan ar labām piespēlēm, gan arī ar vienu labu iespēju iesist, taču viņa sitienu pēdējā brīdī bloķēja aizsargs.

Pirmā puslaika izskaņā ļoti bīstami sita Žavoronkovs, bet vārtsargs Marijampoles "Sūduva" vienību glāba. Otrajā puslaikā Marijampoles klubs bija tuvu vārtu guvumam, bet iesist tā arī neizdevās. Gala iznākums 0:0, kas noteikti vairāk priecēs Popkova trenēto komandu. Turnīra tabulā "Tauras" joprojām ieņem stabilu piekto vietu.

Laukumā nav izdevies tikt vairākiem citiem Latvijas leģionāriem - Genādijam Soloņicinam, Nikolajam Kozačukam, Maksimam Uvarenko un Artūram Silagailim. Soloņicina "Simurq" savā laukumā ar 1:0 uzvarēja "Karabakh", bet Kozačuka "Olimpik" ar 0:1 piekāpās "Baku". Ukrainas čempionātā ar neizšķirtu pret "Vorskla" samierinājās Silagaiļa "Kryvbas", kam tas bija pirmais punkts šosezon. Uvarenko "Slovan" kārtējā Čehijas čempionāta spēlē ar 1:2 piekāpās "Jablonec". Maksims, kā ierasti, palika rezervē.

Izmantotie resursi:
futbolas.lt


, 2009-09-20 21:35, pirms 15 gadiem
kurš izcēlās gan ar labām piespēlēm, gan arī ar vienu labu iespēju izcelties - Labs
bet nu malači, malačī
, 2009-09-20 22:08, pirms 15 gadiem
Semjonovs izskatās labs tai Lietuvā. Ceru, ka būs tas pats Lukjanova variants - bombardieris. Prieks arī par Žavorankovu, kurš vismaz beidzot var tikt spēlēt un par Vaitku arī. Popkovs komandai dod labus rezultātus!
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.
Andrejs Cigaņiks. Foto: RTS Widzew Łódź
1

Latviešu duelis Polijas Ekstraklasē izpaliek – Cigaņikam muskuļa savainojums

Polijas futbola Ekstraklases 28. kārtā Alvja Jaunzema pārstāvētā Melecas "Stal" savā laukumā cīnījās 0:0 pret tiešo sāncensi Lodzas "Widzew", kuras pieteikumā savainojuma dēļ netika iekļauts Andrejs Cigaņiks.