Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

D. Ikauniekam vārti pārbaudes spēlē, vēl vienus neieskaita

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

D. Ikauniekam vārti pārbaudes spēlē, vēl vienus neieskaita
Dāvis Ikaunieks. Foto: LFF

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Dāvis Ikaunieks guvis vārtus pārbaudes spēlē, viņa pārstāvētajai Zlīnas "Fastav" ar 5:0 pieveicot komandu no otrās līgas.

Zlīnas "Fastav" ar 24 spēlēs sakrātajiem 22 punktiem ieņem 14. vietu Čehijas augstākajā līgā, kurā pavisam spēlē 16 komandas. Šodien aizvadītajā pārbaudes spēlē pretī stājās Brno "Zbrojovka" – vienība no pēc spēka otrās līgas. Laukumā nebija vērojama līdzīga cīņa, "Fastav" ņemot virsroku ar 5:0.

Dāvis Ikaunieks spēli sāka uz rezervistu soliņa, bet tas viņam netraucēja izcelties ar vārtu guvumu. Latviešu uzbrucējs 69. minūtē guva "Fastav" ceturtos vārtus. Turpinājumā viņš vēlreiz ieraidīja bumbu pretinieku vārtos, taču precīzais sitiens netika ieskaitīts aizmugures dēļ. Zlīnas vienība četrus no pieciem vārtiem iesita otrajā puslaikā.

Ikaunieks Zlīnas komandas rindās šajā sezonā aizvadījis tikai septiņas minūtes Čehijas čempionātā. Vasarā viņš bija izīrēts Latvijas Virslīgas komandai RFS, ar kuru kļuva par vicečempionu un Latvijas kausa ieguvēju. Virslīgā Ikaunieks 12 spēlēs iesita sešus vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.fcfastavzlin.cz/aktuali...