Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gorkšam sāpīgs zaudējums pret "Sparta", Vaņinam pirmā neveiksme mēneša laikā

Gorkšam sāpīgs zaudējums pret "Sparta", Vaņinam pirmā neveiksme mēneša laikā
Kaspars Gorkšs
Foto: fkdukla.cz

Čehijas čempionāta spēlē šovakar dramatiskā galotnē zaudējumu piedzīvoja Kaspara Gorkša pārstāvētā Prāgas „Dukla”, kas savā laukumā ar 1:2 piekāpās citam galvaspilsētas klubam „Sparta”, kas vēl pagājušajā nedēļā cīnījās UEFA Eiropas līgas ceturtdaļfinālā.

Kaspars Gorkšs laukumā pavadīja visu spēli, kurā mājinieki bija vadībā līdz pat 88. minūtei. Taču tad „Sparta” panāca izlīdzinājumu, bet kompensācijas laika piektajā minūtē pēc „Dukla” vārtsarga sarkanās kartītes realizēja 11 metru soda sitienu un izrāva uzvaru. Kopvērtējumā „Dukla” ar 29 punktiem 25 mačos ieņem devīto vietu 16 komandu konkurencē.

Šveices čempionātā zaudējumu piedzīvoja Andra Vaņina „Sion”, kas viesos ar 1:2 atzina „St. Gallen” pārākumu, tomēr klubs ar 41 punktu saglabā ceturto vietu kopvērtējumā. „Sion” šis bija pirmais zaudējums pēdējās piecās spēlēs mēneša laikā.

Polijas Ekstraklases čempionātā cīņā par vietas saglabāšanu savā starpā tikās Aleksandra Fertova un Vladislava Gabova pārstāvētais Kjeļces „Korona” un Vladislava Gutkovska Ņečeces „Termalica Bruk-Bet”. Cīņa noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu, bet no Latvijas futbolistiem pamatsastāvā izgāja tikai Fertovs, kurš nospēlēja visu maču un nopelnīja dzelteno kartīti. Gabovs nāca laukumā uz maiņu 80. minūtē, bet Gutkovskis palika ārpus pieteikuma.

Citās spēlēs izdzīvošanas turnīrā Mārča Oša Zabžes „Gornik” savā laukumā ar 1:0 pieveica Beļsko-Bjalas „Podbeskidzie”, bet Ošs nospēlēja visas 90 minūtes. Tikmēr Igora Tarasova Bjalistokas „Jagiellonia” izbraukumā ar 1:3 piekāpās Vroclavas „Slask”, bet Tarasovs palika rezervē.

„Korona”, „Termalica” un "Jagiellonia" ir pa 21 punktam un komandas ieņem attiecīgi otro, ceturto un piekto vietu turnīrā par vietas saglabāšanu Ekstraklasē, bet „Gornik” ar pēc šī vakara uzvaras ar 16 punktiem pakāpās uz pirmspēdējo, septīto vietu, no izkrišanas zonas atpaliekot par trim punktiem.

Krievijas kausa pusfināla mačā Maskavas CSKA bez Aleksandra Cauņas pieteikumā savās mājās ar 3:1 pieveica „Krasnodar” un iekļuva finālā, kur CSKA jau gaida Sanktpēterburgas „Zenit” futbolisti. Tikmēr Baltkrievijas kausa izcīņas pusfināla pirmajā spēlē Kaspara Dubras pārstāvētais Borisovas BATE izbraukumā nospēlēja neizšķirti 2:2 ar Novopolockas „Naftan”. Latviešu aizsargs bija komandas pieteikumā, bet palika rezervē. Atbildes spēle risināsies 4. maijā BATE komandas laukumā.

Izmantotie resursi:
flashscores.co.uk

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja