Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Greisons: "Aizsardzība neapmierināja"

Greisons: "Aizsardzība neapmierināja"
Saimons Greisons
Foto: Professional Sport

Latvijas izlases aizsarga Kaspara Gorkša pārstāvētā kluba "Blackpool" galvenais treneris Saimons Greisons, neskatoties uz vakar izcīnīto uzvaru pār "Sheffield Wednesday", atzina, ka nav apmierināts ar komandas sniegumu.

"Mēs joprojām neesam ārpus bīstamās izkrišanas zonas," pēc mača sacīja Greisons. "Šis ir viens traks čempionāts. Mums joprojām jāuzmanās no komandām, kas atrodas ap mums turnīra tabulā. Pēdējā laikā mums nav gājis spoži, un astoņas spēles pēc kārtas nebijām izcīnījuši uzvaru."

"Šī bija uzvara, kuru mums noteikti vajadzēja izcīnīt, taču tik un tā es neesmu mierā ar aizsardzību, kas spēlēja pārāk dziļi savā laukuma pusē otrajā puslaikā un ļāva pretiniekiem izdarīt spiedienu mača beigās," sacīja treneris.

Izmantotie resursi:
bbc.com


, 2008-04-20 18:29, pirms 16 gadiem
akmens ari Gorkša darzina
, 2008-04-20 18:30, pirms 16 gadiem
Varbūt reizēm trenerim jāpameklē vaina arī pašā, ja jau astoņas spēles nespēja uzvarēt. Nedomāju, ka aizsardzība vien vainojāma..
, 2008-04-20 18:33, pirms 16 gadiem
hmmmm ...... kaut kā vairāk liek jautāt, ko darīja vidējā līnija?!
, 2008-04-20 18:35, pirms 16 gadiem
Ar vārdu 'aizsardzība' ne vienmēr saprotami 4 nominālie aizsargi, jo uzbrukumā un aizsardzībā spēlē visa komanda.
Pie iespiešanās savā laukuma pusē parasti vainīgi ir pussargi.
, 2008-04-20 18:48, pirms 16 gadiem
protams ka treneris nav apmierinats tikai vareetu paprasiit kaapeec aizsargs ir komandas rezultatiivaakais speeleetaajs? man liekas te vainojami uzbruceeji
, 2008-04-20 19:39, pirms 16 gadiem
Greisons taču runā tikai par pēdējo spēli!
, 2008-04-20 19:56, pirms 16 gadiem
Aizsardzība (tātad-komandas kopējā aizsardzība), nevis aizsargi neapmierināja..
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.