Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Gundars Zaburdajevs

Doroševa sausā sērija pātrūkst; Karlsonam, Romanovam un Rubinam uzvaras

Doroševa sausā sērija pātrūkst; Karlsonam, Romanovam un Rubinam uzvaras
Andrejs Rubins
Foto: www.wislakrakow.com

Vakar un šodien kārtējās spēles Azerbaidžānas futbola čempionātā aizvadīja Latvijas futbolistu klubi. "Qabala" cīnījās 2:2 ar "AZAL", un līdz ar to pārtrūkusi Pāvela Doroševa sauso spēļu sērija. Pārējiem mūsu futbolistiem uzvaras.

Šodien "Qabala" cīnījās neizšķirti ar "AZAL" – 2:2. Isajeva un Antiča vārti mača pirmajās 18 minūtēs ļāva "Qabala" izvirzīties vadībā ar 2:0, tomēr pārsvars netika noturēts. Vispirms pirmā puslaika kompensācijas laikā "AZAL" panāca 2:1, bet jau pašās mača beigās, sekojot pamatīgam spiedienam, tika gūti arī otrie vārti. 2:2, un katrai komandai pa punktam.

Pāvels Doroševs sargāja "Qabala" vārtus visas 90 minūtes, šoreiz arī ielaižot divus vārtus. Līdz ar to pārtrūkusi mūsu vārtsarga sauso spēļu sērija. Pēdējo reizi Doroševa vārtos bumba bija ielidojusi 25. septembrī, bet pēc tam viņš to nebija pieļāvis 11(!) mačos pēc kārtas.

Vakar Baku "Inter" viesos ar 2:1 pieveica "Baku" vienību. Abus vārtus "Inter" guva spēles beigu daļā, uzvaras gols Broņislavam Červenkam 81. minūtē. Ģirts Karlsons laukumā pavadīja visu spēli un otrajā puslaikā viņam bija arī viena laba iespēja izcelties, tomēr no izdevīgas pozīcijas uzsita tieši virsū pretinieka vārtsargam. Līderi "Khazar Lankaran" ar 2:0 uzvarēja "MOIK" vienību, abus vārtus gūstot vēl pirmajā puslaikā. Deniss Romanovs bija pieteikts spēlei, taču palika uz rezervistu soliņa. Uzvara arī "Karabakh" vienībai – 2:0 pret "Mughan". Andrejs Rubins laukumā pavadīja visas 90 minūtes.

Situācija turnīra tabulā – "Khazar" ar 18 mačos iegūtiem 40 punktiem ir pirmie, par diviem apsteidzot "Neftci", "Inter" ar 31 ir ceturtajā pozīcijā, bet "Qabala" un "Karabakh" ir pa 30 un attiecīgi piektā un sestā vieta.

Izmantotie resursi:
Peşəkar Futbol Liqası
Azerisport.com - Все об Азербайджанском спорте


, 2010-12-19 18:11, pirms 13 gadiem
Laikam Doroševam nav gana labas attiecības ar Starkovu, ka pat uz draudzības spēlēm aicina Romanovu, kuram ir niecīga spēļu prakse, nevis pašlaik čempionāta labāko vārtsargu. Jācer, ka sezonās pārtraukuma Doriševu paņems kād sno Ukrainas, vai Krievijas augstākās līgas klubiem, kuri bieži papildinājumus mekē arī Azerbaidžānā.
, 2010-12-19 22:55, pirms 13 gadiem
Prieks, ka Rubinam atkal visas 90 minūtes un Karļiks arī beidzot spēlē. Situācija šķiet visai pozitīva. Te man gan jāpiekrīt Antiņam Lāčplēsim par to Doroševa neizsaukšanu uz izlasi. Mazliet dīvaini jau ir - izsauc Khazar rezerves vārtsargu (kurš gan ir labs), bet neizsauc cita tā paša čempionāta kluba vārtsargu, kurš ir aizvadījis 11 sausās spēles pēc kārtas...
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.