Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Zommers Itālijā ielaiž četrus, Bulvīša komandai pirmais zaudējums trīs mēnešos

Andrejs Siliņš

Zommers Itālijā ielaiž četrus, Bulvīša komandai pirmais zaudējums trīs mēnešos
Kristaps Zommers
Foto: parmacalcio1913.com

Sestdien dažādu Eiropas valstu čempionātos spēles aizvadīja virkne Latvijas futbolistu. Kristaps Zommers pirmoreiz Itālijā ielaida vairāk nekā trīs vārtus, bet pirmo zaudējumu pēc vairāk nekā trim mēnešiem Anglijā piedzīvoja Naura Bulvīša "Plymouth Argyle".

Krievijas Nacionālajā jeb pēc spēka otrajā līgā pie minimāla panākuma tika Krasnojarskas "Yenisey", ar rezultātu 1:0 apspēlējot "Volgar". Vladimirs Kamešs uzvarētāju sastāvā laukumā bija visu spēli. Ar 11 uzvarām un 37 punktiem "Yenisey" ieņem ceturto vietu, bet līdz trešajā vietā esošajai Habarovskas SKA atlicis vairs tikai punkts.

"Fakel" savā laukumā nespēja gūt vārtus un spēlēja neizšķirti ar vicelīderi "Tosno" - 0:0. Ivans Lukjanovs laukumā bija visu maču, bet vārtsargs Vitālijs Meļņičenko atkal palika uz rezervistu soliņa. "Fakel" ar 37 punktiem ir piektajā vietā, vienu pozīciju zem "Yenisey".

Neizšķirti spēlēja arī Artūra Zjuzina pārstāvētā "Tambov" - 0:0 viesos pret Krasnodaras "Kuban". Zjuzins spēlei nebija pieteikts. Komanda ar 29 punktiem 23 mačos ieņem 11. pozīciju tabulā.

Itālijas trešajā līgā ProB "Parma" ar rezultātu 1:4 mājās piekapās "Calcio Padova" vienībai. 19 gadus vecais vārtsargs Kristaps Zommers sargāja Parmas vārtus, bet pirmo reizi sezonā ielaida vairāk nekā trīs vārtus mačā. "Parma" ar 25 punktiem pēc 14 spēļu kārtām atrodas sestajā pozīcijā 20 komandu konkurencē.

Austrijas bundeslīgā Vitālijs Maksimenko un "Mattersburg" turnīra tabulas pastarīšu duelī spēlēja neizšķirti izbraukumā pret "St. Pölten" - 2:2. Maksimenko laukumā atradās visu spēli. "Mattersburg" ar desmit punktiem 15 spēlēs ieņem pēdējo desmito pozīciju tabulā.

Ungārijas čempionāta priekšpēdējā 11. vietā esošā "Diosgyor" ar Vitāliju Jagodinski ierindā pieveica "Szombathelyi". Latvijas aizsargs laukumā bija visu spēli.

Savainojums liedz doties laukumā Naurim Bulvītim, kura pārstāvētā "Plymouth Argyle" Anglijas ceturtajā līgā "League Two" ar 0:3 mājās piekāpās sestajā vietā esošajai "Grimsby Town". "Plymouth Argyle" šis bija pirmais zaudējums kopš 13. augusta, bet 38 punkti 17 mačos joprojām ļauj ieņemt pirmo vietu tabulā. Jau otrdien nākamā cīņa, savā laukumā tiekoties ar "Barnet".

Slovākijā DAC ar 2:0 mājās uzveica "Trenčín", bet Valērijs Šabala palika rezervē. DAC ar 14 punktiem 16 spēlēs ieņem devīto pozīciju 12 komandu konkurencē.

Polijas Ekstraklasē "Ruch" ar 4:0 izbraukumā sagrāva pastarīti "Gornik". Eduards Višņakovs nebija pieteikts mačam. "Ruch" ar 17 punktiem 16 spēlēs ieņem 13. vietu tabulā.

Serbijas čempionātā Anastasijs Mordatenko nebija pieteikts "Radnički" zaudējumā "Čukarički" (1:4). "Radnički" komanda ar 27 punktiem 16 spēlēs ieņem sesto vietu 16 komandu konkurencē. 20 gadus vecais Mordatenko laukumā šajā Serbijas superlīgas sezonā vēl nav devies.

Piekto uzvaru pēc kārtas Dienvidāfrikā izcīnīja "Cape Town City", kas bez Renāra Rodes ar 2:1 viesos uzveica "Chippa United". Keiptaunas komanda ar 17 punktiem pēc deviņām kārtām ieņem pirmo vietu 16 komandu konkurencē. Rode šosezon piedalījies četros mačos.

Baltkrievijas čempione Bosirosvas BATE bez savainotā Kaspara Dubras sastāvā ar 1:2 izbraukumā atzina "Vitebsk" pārākumu. Anglijas Čempionātā trešo uzvaru pēc kārtas izcīnīja "Reading", bez savainotā Denisa Rakela ar 3:0 pieveicot "Burton Albion". Redingas komandai 31 punkts 17 mačos un trešā vieta tabulā.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-20 12:35, pirms 7 gadiem
"Neizšķirti spēlēja arī Artūra Zjuzina pārstāvētā "Tambov""
Zjuzins vai tad nenoslēdza līgumu ar Riga FC? Kas viņš abās komandās vienlaicīgi rukās?