Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gutkovskis ķer Šabalu Polijas otrās līgas snaiperu sarakstā

Ints Megnis
Ints Megnis

Gutkovskis ķer Šabalu Polijas otrās līgas snaiperu sarakstā
Vladislavs Gutkovskis gūst vārtus. Foto: "Termalica"

Latvijas uzbrucējs Vladislavs Gutkovskis piektdien iesita vārtus Polijas pēc spēka otrās līgas spēlē un tagad rezultatīvāko spēlētāju sarakstā atpaliek vairs tikai no cita mūsu valstsvienības spēlētāja Valērija Šabalas.

Vladislava Gutkovska pārstāvētā "Termalica Bruk-Bet" komanda piektdien izbraukumā ar 3:1 (0:0) apspēlēja "Garbarnia" futbolistus. Rezultātu 57. minūtē atklāja mājinieki, bet piecas minūtes vēlāk tieši Gutkovskis rezultātu izlīdzināja. Savukārt jau beigu daļā divi citi viņa komandas biedri nodrošināja "Termalica" spēlētājiem uzvaru. .

Latvijas uzbrucējs laukumā pavadīja visas 90 minūtes, bet šosezon kopā viņš 14 turnīra spēlēs izcēlies ar sešiem precīziem raidījumiem. Turnīra rezultatīvākais spēlētājs ar septiņiem vārtu guvumiem ir Šabala, bet pa sešām reizēm izcēlies Gutkovskis un Juliušs Letniovskis. Pērn visā sezonā, spēlējot Polijas augstākajā līgā, Gutkovskis guva trīs vārtus, tomēr tad ilgstoši nevarēja spēlēt traumas dēļ.

"Termalica" komanda, kas pavasarī izkrita no augstākās līgas, vēl nesen bija kopvērtējuma pēdējā pozīcijā, bet tagad ar 15 punktiem 14 spēlēs pakāpusies uz 14. pozīciju starp 18 vienībām. Savukārt Šabalas pārstāvētā "Podbeskidzie" ar 17 punktiem ir 12. vietā.

Savukārt Nīderlandes pirmajā līgā pie brīdinājuma tika nupat Latvijas pieaugušo valstsvienībā debitējušais Andrejs Cigaņiks, palīdzot savai komandai "Cambuur" ar 3:1 (2:1) uzvarēt "Helmond". Šajā mačā Cigaņiks 51. minūtē tika brīdināts, bet 69. minūtē, kad visi četri vārti jau bija sasisti, Latvijas pussargu nomainīja.

"Cambuur" komanda ar 17 punktiem desmit spēlēs atrodas Nīderlandes "Eerst Divisie" kopvērtējuma septītajā pozīcijā.

  -2 [+] [-]

, 2018-10-19 23:36, pirms 6 gadiem
Fantastika, 2.līga Polijā! Bravo 😀

  -2 [+] [-]

, 2018-10-19 23:44, pirms 6 gadiem
parvisu rakstīja: Fantastika, 2.līga Polijā! Bravo 😀
Vaine...

     [+] [-]

, 2018-10-20 01:49, pirms 6 gadiem
Pabiru kalngals.
Viens pamatsastāva spēlētājs, otrs rezervists izlasē un tas viss Polijas otrās līgas amatieros. Nu bet kā savādāk? Kauns par to ka viņus vēl aicina uz izlasi aiz vecās labās gedofscinas, jo roka roku mazgā. Tak ir kas spēlē šito invalīdu vietā izlasē

     [+] [-]

, 2018-10-20 02:04, pirms 6 gadiem
LS Andrejs rakstīja: Pabiru kalngals.
Viens pamatsastāva spēlētājs, otrs rezervists izlasē un tas viss Polijas otrās līgas amatieros. Nu bet kā savādāk? Kauns par to ka viņus vēl aicina uz izlasi aiz vecās labās gedofscinas, jo roka roku mazgā. Tak ir kas spēlē šito invalīdu vietā izlasē
Ej atpakaļ gulēt. Tas tev noteikti labāk izdodas nekā uzrakstīt sakarīgu komentāru.

  -2 [+] [-]

, 2018-10-20 02:08, pirms 6 gadiem
Skaidrs, ka Polijas pēc spēka 2. līga nav dižs līmenis izlases uzbrucējiem un gribētos, lai abi mūsējie cīnās par rezultatīvākā spēlētāja godu Ekstraklasē, taču jāskatās uz lietām reāli. Gutkovskis vēl pērn Termalica rindās spēlēja Ekstraklasē. Ja ne ilgstošā trauma un kluba izkrišana no augstākās sabiedrības, tad ļoti iespējams Vladislavs tur spēlētu arī šodien. Šabalam beidzot izdevies atrast klubu, kurā līdzīgi kā Skonto laikos var kļūt par līderi. Lēniem solīšiem, bet, šādi turpinot, nav šaubu, ka abi - Šabala un Gutkovskis - drīz nokļūs Polijas futbola augstākajā sabiedrībā.

     [+] [-]

, 2018-10-20 04:24, pirms 6 gadiem
reikons rakstīja: Skaidrs, ka Polijas pēc spēka 2. līga nav dižs līmenis izlases uzbrucējiem un gribētos, lai abi mūsējie cīnās par rezultatīvākā spēlētāja godu Ekstraklasē, taču jāskatās uz lietām reāli. Gutkovskis vēl pērn Termalica rindās spēlēja Ekstraklasē. Ja ne ilgstošā trauma un kluba izkrišana no augstākās sabiedrības, tad ļoti iespējams Vladislavs tur spēlētu arī šodien. Šabalam beidzot izdevies atrast klubu, kurā līdzīgi kā Skonto laikos var kļūt par līderi. Lēniem solīšiem, bet, šādi turpinot, nav šaubu, ka abi - Šabala un Gutkovskis - drīz nokļūs Polijas futbola augstākajā sabiedrībā.
Tas bija pērn! Jūti atšķirību? Lēniem solīšiem viņi aizies pēc pensijas.
Un Šabala? Viņš nekad nav bijis un nebūs pat viduvējas klases starptautiskas ainas futbolists! Viņš ir interesants tikai amatieriem, kur par viņu un viņam nav jāmaksā! Kurš ir interesants joprojām izlasei, kurā spēlē pateicoties kam? Tev tas noteikti nav jāstāsta, jo zin i bez visiem saviem saldajiem ķiršiem te sporta centra komentāru sadaļā.

     [+] [-]

, 2018-10-20 04:26, pirms 6 gadiem
Ne jau par velti viņi ir klubos kuri neparko necīnās, ja nu vienīgi par neizkrisanu līgu zemāk.

     [+] [-]

, 2018-10-20 10:04, pirms 6 gadiem
Lai brauc spēlēt Pampāļu novada čempionātā. Tur katrā spēlē sitīs divus golus !

     [+] [-]

, 2018-10-20 10:27, pirms 6 gadiem
Cik viņiem Polijas 2.līga nez maksā? Vai tiešām Mogo, RFS, Riga FC nemaksā līdzīgi?