Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Dubram zaudējums Ukrainā, Mārcis Ošs vēl nedebitē "Lugano" rindās

Dubram zaudējums Ukrainā, Mārcis Ošs vēl nedebitē "Lugano" rindās
Kaspars Dubra cīņā soda laukumā. Foto: fco.com.ua

Spēles šovakar aizvadīja Kaspara Dubras, Mārča Oša, Denisa Rakela, Dāvja Sprūda, Vjačeslava Kudrjavceva, Ņikitas Kovaļonoka, Denisa Rakela un Dmitrija Kalašņikova pārstāvētie klubi.

Ukrainas Premjerlīgā otro sauso zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja "Oleksandria", kas mājās ar 0:2 piekāpās Poltavas "Vorskla". Kaspars Dubra aizvadīja pilnu maču, bet "Oleksandria" nākamo spēli aizvadīs pēc nedēļas, uzņemot "Dnipro-1". Šveices Superlīgas sezonu ar uzvaru sācis Mārča Oša jaunais klubs "Lugano", kas mājās ar 2:1 pārspēja "Luzern". Limbažnieks gan vēl palika rezervē. Pēc nedēļas "Lugano" viesosies pie "Zurich".

Polijas 1. līgā turpina spēlēt Latvijas U21 izlases vārtsargs Vjačeslavs Kudrjavcevs un 25 gadus vecais uzbrucējs Ņikita Kovaļonoks, kuri izgāja pamatsastāvā pret Lodzas "Widzew" (0:2). Kovaļonoks pēc pirmā puslaika tika nomainīts pie rezultāta 0:1, bet Olštinas "Stomil" šosezon piecās spēlēs piedzīvojusi četrus zaudējumus, nav izcīnījusi nevienu uzvaru un četrās līgas spēlēs nav guvusi nevienus vārtus. Tabulā "Stomil" gan apsteidz "Sandecja" un "Jastrzebie", kurām četrās kārtās nav neviena punkta.

Kipras čempionātā "Pafos" divreiz izlaida vadību pret "Achnas" (2:2), bet Denisa Rakela nebija spēles pieteikumā. Savukārt par Luksemburgas čempionāta pagaidu vicelīderi kļuvusi Latvijas U21 izlases centra aizsarga Dāvja Sprūda pārstāvētā "Victoria", kas vairākumā ar 3:0 sakāva "Racing". Spēles protokols pagaidām vēl nav pieejams.

Otro spēli pie Tallinas "Kalev" stūres aizvadījis Dmitrijs Kalašņikovs. Igaunijas līgas pastarīte atkal pirmā guva vārtus, taču atkal piedzīvoja zaudējumu, ar 1:2 piekāpjoties Tartu "Tammeka". Tallinas klubs Igaunijas čempionātā piedzīvoja septīto zaudējumu pēc kārtas un nav uzvarējis jau 16 spēlēs pēc kārtas (0-2-14).


, 2020-09-20 10:02, pirms 4 gadiem
Mūsu kadri ierastajās ūdens pienesēju lomās.
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.