Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Kurakinam rezultatīva piespēle uzvaras vārtu guvumā Skotijā

Kurakinam rezultatīva piespēle uzvaras vārtu guvumā Skotijā
Antons Kurakins (nr.3) priecājas par "Hamilton" vārtu guvumu
Foto: Hamiltonacciesfc.co.uk

Latvijas futbolists Antons Kurakins šodien ar rezultatīvu piespēli palīdzēja "Hamilton Academicals" izraut uzvaru Skotijas Premjerlīgas spēlē, savukārt Vitālijs Maksimenko aizvadīja spēli "Mattersburg" rindās.

Skotijas Premjerlīgā uzvaru šodien izcīnīja Antons Kurakins un viņa pārstāvētā "Hamilton Academicals", kura ar 1:0 pieveica "Motherwell". Vienīgie vārti tika gūti 72. minūtē, kad tieši pēc Kurakina centrējuma Dagijs Imrijs pārspēja "Motherwell" vārtsargu. Kurakins devās savas komandas sākumsastāvā un aizvadīja laukumā visas 90 minūtes, palīdzot nosargāt savus vārtus neieņemtus. Kurakina komandai līdz ar to izdevies izcīnīt uzvaru pēc diviem iepriekšējiem zaudējumiem, un šobrīd "Hamilton" ieņem piekto vietu 12 komandu konkurencē.

Otro spēli Austrijas komandā "Mattersburg" aizvadījis Vitālijs Maksimenko, kurš bija sākumsastāvā un palīdzēja viesos izcīnīt punktu pret kopvērtējuma septītās vietas īpašnieci "Grodig" (1:1). Maksimenko pašās spēles beigās saņēma arī dzelteno kartīti, bet "Mattersburg" saglabā trešo vietu Austrijas Bundeslīgā. Konkurence gan ļoti nopietna, jo "Salzburg" un "Austria Wieden" ir tikai punkta atstatumā.

Polijas pirmajā līgā pirmoreiz pamatsastāvā "Miedz" sastāvā devās Valērijs Šabala, kura komanda ar 4:1 pārspēja "Kluczbork". Šabalam bija lieliska vārtu gūšanas iespēja pirmā puslaika vidū, taču tā tika palaista garām, un šajā rezultatīvajā mačā viņš vārtu guvēju sarakstā neatzīmējās un tika nomainīts 65. minūtē pie rezultāta 2:0. Bet "Cracovia" dublieru komandā vienu puslaiku aizvadīja Deniss Rakels, kurš vakar pirmo reizi šosezon nebija iekļauts lielās komandas pieteikumā Ekstraklasē. Krakovas dublieri uzvarēja ar 5:2, Rakels vārtus neguva, bet tika nomainīts, kad rezultāts bija 2:0.

Savukārt Beļģijas čempionātā trešo maču "Westerlo" rindās aizvadīja Eduards Višņakovs, kurš devās sākumsastāvā pret "Sint Truidense". Abas komandas turnīra tabulā meklējas pretējos galos, ko pierādīja arī šodienas spēle, kurā "Sint Truidense" uzvarēja ar 3:0. Tiesa, "Westerlo" arī uzbruka visai daudz, un Višņakovam laba iespēja bija jau kompensācijas laikā, kad viņš uztvēra piespēli soda laukuma vidū, taču sitiens neizdevās.

Igaunijā Vladislavs Kozlovs un "Infonet" vienība viesos spēlēja neizšķirti pret "Nomme Kalju" (1:1), kura kopvērtējumā augstajā trešajā vietā (Kozlova komanda ceturtā), taču nav uzvarējusi jau septiņās spēlēs pēc kārtas. Kozlovs šodien bija pamatsastāvā un tika nomainīts 81. minūtē, spēles protokolā atzīmējoties ar dzelteno kartīti. Savukārt Vitālijam Ziļam un "Trans" jau sestā uzvara pēc kārtas - šodien ar 2:1 izdevās pieveikt pastarīti "Paide". Ziļam pilnas 90 minūtes laukumā.

Izmantotie resursi:
BBC Sport - Hamilton Academical 1-0 Motherwell
Miedź Legnica - MKS Kluczbork LIVE! Na żywo,...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-20 08:30, pirms 9 gadiem
Maksimenko gandrīz padevās tāds pats triks kā pret Mettu. No kreisā flanga centrēja/sita pa vārtiem un bumba jau griezās iekšā zem pārlikņa, bet vārtusargs ar pirkstu galiem šoreiz izvilka.
, 2015-09-20 19:02, pirms 9 gadiem
Negaidīju, ka čempioni ar Efi ierindā tā nospēlēs, pareizāk sakot uz nulles! Izaguire gan kompensēja savu sarkano pret Ajax, šai spēlē divi vārti + nerealizēja pendeli! Janko vērtīgākais laukumā šodien!
, 2015-09-20 19:41, pirms 9 gadiem
Kāpēc Rakels pie dublieriem spēlēja?
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.