Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Maksimenko ārpus pieteikuma, komanda arvien nespēj uzvarēt

Andrejs Siliņš

Maksimenko ārpus pieteikuma, komanda arvien nespēj uzvarēt
Vitālijs Maksimenko. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas futbolista Vitālija Maksimenko pārstāvētā Saitamas "Omiya Ardija" vienība trešdien Japānas pēc spēka otrajā līgā ar 1:4 atzina "Giravanz Kitakyushu" pārākumu un nav uzvarējusi jau četros mačos pēc kārtas.

Iepriekš Maksimenko divās spēlēs pēc kārtas izgāja savas komandas pamata sastāvā un nospēlēja pilnus mačus, taču šodien nebija pat pieteikumā. Komandai bez Latvijas izlasē spēlējušā aizsarga klājās bēdīgi - ar rezultātu 1:4 savā laukumā atzīts tabulas vicelīderes "Giravanz Kitakyushu" pārākums.

"Omiya Ardija"; nespēja uzvarēt jau ceturtajā mačā pēc kārtas, bet piedzīvoja pirmo zaudējumu pēc sešām nezaudētām spēlēm pēc kārtas. Pēdējo uzvaru Maksimenko pārstāvētā vienība izcīnīja 29. jūlijā. "Omiya Ardija" ar 20 punktiem 12 aizvadītajās kārtās ieņem septīto pozīciju 22 komandu konkurencē.

Nākamo spēli "Omiya Ardija" jāaizvada pēc trim dienām, viesos tiekoties ar priekšpēdējā vietā esošo "Ehime", kas nav spējusi izcīnīt panākumu jau desmit mačos pēc kārtas.