Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Gutkovskim neizšķirts, "Hamilton" vairs nerēķinās ar Kurakina pakalpojumiem

Gutkovskim neizšķirts, "Hamilton" vairs nerēķinās ar Kurakina pakalpojumiem
Antons Kurakins
Foto: heraldscotland.com

Polijas Ekstraklases sestās kārtas spēlē vārtus nespēja gūt Vladislavs Gutkovskis un viņa pārstāvētā "Termalica B-B", kas cīnījās 0:0 ar Poznaņas "Lech".

"Termalica B-B", kas čempionāta ievadā piecās spēlēs bija guvusi septiņus vārtus un trīs uzvaras, šovakar bija spiesta aizstāvēties pret Poznaņas "Lech". Sāncenši mača laikā izdarīja piecus sitienus vārtu rāmī, kamēr laukuma saimniekiem neizdevās neviens. Tāpat bumbu daudz vairāk kontrolēja "Lech" (62 pret 38 procentiem), tomēr tas netraucēja nosargāt vienu punktu.

Vladislavs Gutkovskis maču sāka laukuma saimnieku pamatsastāvā kā kreisās malas pussargs. Viņš spēlēja visas 90 minūtes. "Termalica B-B" ar desmit punktiem atrodas Polijas Ekstraklases ceturtajā vietā, līdz pirmajai pozīcijai, kas gan aizvadījusi par vienu maču, ir viens punkts.

Igaunijas čempionātā pirmo zaudējumu kopš maija vidus piedzīvoja "Sillamae Kalev", kas savā laukumā ar 1:4 atzina Tallinas "Flora" pārākumu. Viesi vadībā izvirzījās devītajā minūtē un visus vārtus iesita pirmajā puslaikā. Zaudētāju rindās šoreiz nebija pieteikts Aleksandrs Solovjovs, kurš gan ierasti dodas komandas pamatsastāvā.

Skotijas čempionātā joprojām bez uzvarām cīnās "Hamilton", kas viesos nospēlēja 1:1 pret "Dundee". Ar trīs mačos sakrātajiem diviem punktiem komanda atrodas desmitajā vietā 12 vienību konkurencē. Antons Kurakins nebija pieteikumā, un galvenais treneris aizsargu informējis, ka nerēķinās ar Latvijas futbolista pakalpojumiem, tāpēc viņš drīkst meklēt jaunu komandu.


, 2016-08-20 00:15, pirms 8 gadiem
Skaidrs. Ja Hamilton nerēķinās ar Kurakina pakalpojumiem, tad turpmāk nav ko arī par šī klubeļa rezultātiem te ziņot.
, 2016-08-20 01:39, pirms 8 gadiem
Hmm Hamilton fani uzskatot Kurakinu par TOP 3 sliktāto pirkumu kluba pastāvēšanas vēsturē... tas pats kas ar Stepanovu Arsenala.
Vitālijs Maksimenko. Foto: LFF
9

Maksimenko: "Jaunā trenera vadībā izlases treniņi ir intensīvi, sapulces - īsākas"

Vitālijs Maksimenko Latvijas izlases kandidātu sarakstā atgriezies pēc trīs gadu pārtraukuma. Sarunā ar Sportacentrs.com futbola apskatnieku Edmundu Novicki viņš izteica prieku par atgriešanos izlasē un raksturoja jaunās vēsmas treneru kolektīvā.
Dāvis Ikaunieks ar komandas biedriem pēc vārtu guvuma. Foto: FA Šiauliai
2

Dāvim Ikauniekam cīņas galotnē izšķirošie vārti panākumā pār Kauņas "Žalgiri"

Lietuvas A līgā futbolā otrajā spēlē pēc kārtas vārtus guvis Dāvis Ikaunieks, kurš šodien pamatlaika izskaņā izvirzīja vadībā Šauļu komandu, sniedzot tai uzvaru (2:1) pār Kauņas "Žalgiri".
Kaspars Dubra. Foto: FK Panevėžys

Toberam 25. pilnā spēle Šveicē, Lietuvas čempionei katastrofāls sezonas sākums

Šveices futbola Superlīgā 25 no 28 kārtām "no zvana līdz zvanam" spēlējis Latvijas valstsvienības aizsargs Kristers Tobers, Cīrihes "Grasshoppers" 80. minūtē atspēlējoties (1:1) un izcīnot punktu pret "St. Gallen".