Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

E.Višņakovs pievienosies Polijas Ekstraklases klubam "Ruch"

E.Višņakovs pievienosies Polijas Ekstraklases klubam "Ruch"
Eduards Višņakovs
Foto: ruchchorzow.com.pl

Polijas Ekstraklases klubs Hožuvas "Ruch" apstiprinājis, ka Latvijas izlases uzbrucējs Eduards Višņakovs izgājis medicīniskās pārbaudes un jau rīt uzsāks treniņus ar jauno komandu. Lai arī oficiāli līgums vēl parakstīts nav, "Ruch" liek noprast, ka tas ir tikai laika jautājums, turklāt panākta vienošanās arī ar futbolista pašreizējo darba devēju Lodzas "Widzew".

Eduards Višņakovs jau vakar ieradās Hožuvā, lai veiktu divu dienu medicīniskās pārbaudes pēc transfēra gaidu pilnās vasaras un ne pārāk sekmīgā sezonas sākuma Polijas pirmajā līgā Lodzas "Widzew" sastāvā.

"Visas pārbaudes izietas un rezultāti kārtībā," vietējam portālam "Niebescy.pl" apgalvo Višņakovs. "Jau šodien kopā ar manu aģentu runāsim ar "Ruch" pārstāvjiem par līguma nosacījumiem. Lietai vajadzētu ātri nokārtoties."

Saruna notika pēcpusdienā, un nu "Ruch" savā mājaslapā oficiāli apstiprinājusi, ka uzklausījusi Latvijas futbolista prasības un jau rīt viņš pievienosies komandas treniņiem. Atļauju tam devusi arī Višņakova pašreizējā īpašniece Lodzas "Widzew", kura esot arī piekritusi "Ruch" piedāvājumam par transfēra darījumu, tiesa, tā summa netiek atklāta.

Oficiāli līgums vēl nav parakstīts, taču "Ruch" "Twitter" kontā norādīts, ka par to tiks paziņots, tiklīdz tas būs noticis. Hožuvas kluba prezidents presei norādījis, ka vēlas parakstīt līgumu uz divām sezonām.

E. Višņakovs Polijas Ekstraklasē ieradās pagājušajā sezonā un izdarīja to ar troksni, līgas vājākās komandas sastāvā gūstot 12 vārtus. "Widzew" gan izkrita no augstākās līgas un visu vasaru centās atrast spēlētājam jaunu darbavietu, taču līdz šim tas nebija vainagojies panākumiem.

Hožuvas klubs Ekstraklases jauno sezonu uzsācis vāji, pēc pirmajām piecām spēlēm ieņemot tikai 13. vietu 16 komandu konkurencē, turklāt gūti tikai četri vārti. Pagājušās sezonas panākumi gan ļauj tam piedalīties Eiropas līgas kvalifikācijā, kurā jau parīt 19:00 tiks uzsākta pirmā spēle pret Ukrainas "Metalist". Uzvara divu spēļu summā (Višņakovu tām pieteikt vairs nevar) sniegs Hožuvai vietu grupu turnīrā. Starp citu, rīt "Ruch" paredzēta preses konference, kurā prezentēs jauno logo, un poļu medijos izskan pieņēmumi, ka klubs noteikti vēlētos reizē prezentēt arī jauno uzbrucēju.

Savukārt pilnīgi oficiāli nokārtota Andreja Perepļotkina pievienošanās Kipras pirmās līgas klubam "Enad Polis Chrysochous", kura tikai šajā sezonā pacēlās no otrās (pēc spēka trešās) līgas. 29 gadus vecais futbolists savulaik Latvijas izlasē aizvadīja 36 spēles un guva trīs vārtus, bet šī gada sākumā pievienojās Armēnijas "Ararat".

Perepļotkina iepriekš pārstāvētajā Narvas "Trans" šobrīd spēlē cits Latvijas futbolists Andrejs Siņicins, kurš šodienas mačā pret "Lokomotiv" izcēlies ar savu pirmo vārtu guvumu šī kluba sastāvā, turklāt izdarīja to ļoti atbildīgā brīdī, 86. minūtē izraujot neizšķirtu 2:2. Savukārt Vitālijs Maksimenko nebija iekļauts Līdsas "United" pieteikumā "Championship" spēlē pret "Brighton" (0:1).

Izmantotie resursi:
:: Niebiescy.pl - najwiźkszy serwis internetowy...
Visnakovs na treningu „Niebieskich” -...
https://twitter.com/ruchchorzow1920...
ΕΝΑΔ: Σπουδαία προσθήκη ο διεθνής Λετονός,...


, 2014-08-19 23:14, pirms 10 gadiem
Labāk ir, bet vai soliņu nedeldēs, nez.
, 2014-08-19 23:14, pirms 10 gadiem
Solis augšup Būtu skaisti, ja viņš kopā ar Rudņevu sāktu bombardēt arī izlases sastāvā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-08-19 23:17, pirms 10 gadiem
Oh, KURWA!! :O
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-08-19 23:58, pirms 10 gadiem
Atkal izlidos no Ekstraklases

"Hožuvas klubs Ekstrklases jauno sezonu uzsācis vāji, pēc pirmajām piecām spēlēm ieņemot tikai 13. vietu 16 komandu konkurencē, turklāt gūti tikai četri vārti."
, 2014-08-20 01:11, pirms 10 gadiem
Adblock_Plus-ja_negribi_reklamu_pirms_video rakstīja: Atkal izlidos no Ekstraklases

"Hožuvas klubs Ekstrklases jauno sezonu uzsācis vāji, pēc pirmajām piecām spēlēm ieņemot tikai 13. vietu 16 komandu konkurencē, turklāt gūti tikai četri vārti."
Bet tad jau Višņakovs ir nonācis labā vietā, jo būs iespēja sevi apliecināt!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-08-20 09:37, pirms 10 gadiem
Lai veicas !
Tik maz LV vīriem ir iespēja spēlēt laba līmeņa komandās (līgās)
, 2014-08-20 14:25, pirms 10 gadiem
Adblock_Plus-ja_negribi_reklamu_pirms_video rakstīja: Atkal izlidos no Ekstraklases

"Hožuvas klubs Ekstrklases jauno sezonu uzsācis vāji, pēc pirmajām piecām spēlēm ieņemot tikai 13. vietu 16 komandu konkurencē, turklāt gūti tikai četri vārti."
Būs kā Laizānam, kura komandas krita laukā no Krievijas premjerlīgas.
, 2014-08-20 15:04, pirms 10 gadiem
Skaidrs, ka vasaras sākumā visi cerēja uz nonākšanu Vācijas Bundeslīgā vai arī 2. Bundeslīgā. Tad parādījās Torpedo variants, bet šobrīd jāsaka ir labi kā ir. Varēs spēlēt Ekstraklasē un vēlreiz apliecināt savas dotības. Pirmajā Polijas līgā palikt jau nu nebūtu prātīgi un prieks, ka Ruch dod iespēju.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.