Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Sezona atsākas arī Vaņinam: Aijeguns iesit, "Zurich" drāmā zaudē

Rolands Eliņš

Sezona atsākas arī Vaņinam: Aijeguns iesit, "Zurich" drāmā zaudē
Andris Vaņins. Foto: LFF

Šveices futbola Superlīgā atsākusies koronavīrusa pandēmijas dēļ pārtrauktā sezona, kurā „Zurich” ar Andri Vaņinu rezervē ar 2:3 piekāpās turnīra līdervienībai „Young Boys”.

Latvijas vārtsargs Andris Vaņins šajā mačā palika rezervē, bet viņa komanda nespēja atgriezties uz uzvaru ceļa, no kura bija nogājusi jau iepriekš ziemas izskaņā. Cīrihes komanda Šveices čempionātā tagad nav uzvarējusi jau sešās spēlēs pēc kārtas, lai gan jūnijā tai izdevās tikt pie vairākiem panākumiem pārbaudes mačos.

Šodienas mačā „Zurich” vadībā izvirzījās pirmā, pateicoties bijušā „Ventspils” leģionāra Tosina Aijeguna vārtu guvumam. Viņš 25. minūtē vārtos raidīja „Young Boys” vārtsarga atsisto bumbu. Tosinam šie bija piektie vārti Šveices līgā.

Pirmais puslaiks beidzās ar „Zurich” vadību 2:1, un tā saglabājās līdz pat 80. minūtei. Taču beigās kāroto trīs punktu vietā Cīrihes komanda palika bešā, jo Kamerūnas uzbrucējs Žans PJērs Nsamē paspēja iesist divus vārtus, noformējot sev „hat-trick”, un „Young Boys” svinēja uzvaru ar 3:2.

Šveices Superlīgā 24. kārta turpināsies rītdien, kad spēles aizvadīs Mārča Oša pārstāvētā „Xamax” un Roberta Uldriķa pārstāvētā „Sion”, kas tiksies ar Daniela Ontužāna pārstāvēto „St. Gallen”.