Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šteinbors ielaiž četrus, Višņakovs nespēlē

Šteinbors ielaiž četrus, Višņakovs nespēlē
Pāvels Šteinbors
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Latviešu futbolistu Pāvela Šteinbora un Eduarda Višņakova pārstāvētās komandas piedzīvoja zaudējumus Polijas Ekstaklasē.

Šteinbora Gdiņas ''Arka'' ar sāpīgu 1:4 piekāpās Vroclavas ''Slask''. Pirmie gan 15. minūtē vadībā izvirzījās ''Arka'' futbolisti, taču ''Slask'' demonstrēja lielisku sniegumu pirmā puslaika beigās, gūstot trīs vārtus septiņu minūšu laikā. Ceturtie vārti tika gūti 60. minūtē, un spēle beidzās ar rezultātu 4:1 ''Slask'' komandas labā.

Šteinbors vārtus sargāja visas spēles garumā, neatvairot nevienu sitienu.

Šobrīd ''Arka'' ieņem pirmspēdējo vietu izslēgšanas grupā.

Šodienas spēlē starp ''Cracovia'' un Hožuvas ''Ruch'' pieteikumā nebija redzams Višņakovs. ''Ruch'' piedzīvoja zaudējumu ar 0:2, abus vārtus ielaižot jau spēles pašā sākumā(2. un 13. minūtē).

Arī Višņakova pārstāvētā komanda cīnās par vietas saglabāšanu Polijas Ekstraklasē, taču šobrīd ar 17 punktiem ieņem pēdējo vietu, no Šteinbora ''Arka'' atpaliekot par trim punktiem.