Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rakelam desmitie vārti Polijas Ekstraklasē

Krišs Upenieks

Rakelam desmitie vārti Polijas Ekstraklasē
Deniss Rakels
Foto: Cracovia.pl

Šovakar Polijas augstākās līgas čempionātā laukumā izgāja trīs latvieši - Deniss Rakels, Aleksandrs Fertovs un Eduards Višņakovs. Trīs punktus izcīnīja Rakela un Višņakova komandas, bet Deniss izcēlās arī ar ''Cracovia'' komandas otro vārtu guvumu.

22 gadus vecais Latvijas izlases priekšējās līnijas spēlētājs Deniss Rakels aizvadīja pilnas 90 minūtes ''Cracovia'' uzvarā 3:1 savā laukumā pret Bidgoščas ''Zawisza''. Krakovas komanda izšķirošo pārsvaru ieguva otrā puslaika sākumā, kad īsā laikā guva divus vārtus. Rakels izcēlās komandas otrajos vārtos, nonākot aci pret aci ar pretinieku vārtsargu un neatstājot tam nekādas cerības.

Denisam tie bija jau desmitie vārti čempionāta 29 spēlēs un noteikti var teikt, ka Rakels aizvada pēdējo gadu labāko sezonu savā karjerā. ''Cracovia'' pēc šīs spēles Polijas čempionāta otrajā grupā ieņem pirmo vietu. Pēc regulārā turnīra Ekstraklasē astoņas labākas komandas cīnās par titulu, bet Krakovas komanda un Rakels par palikšanu augstākajā līgā.

Arī Aleksandra Fertova un Eduarda Višņakova pārstāvētās ''Korona'' un ''Ruch'' cīnās par palikšanu. Fertovs šovakar laukumā malējā aizsarga pozīcijā pavadīja 89 minūtes, komanda ar 1:3 piekāpās ''Gornik''. Višņakova ''Ruch'' guva svarīgu 2:0 panākumu pret ''Podbeskidzie'', bet latvietis tika izmantots tikai taktiskās maiņas nolūkos 90. minūtē. Pašlaik izkrišanas zonai tuvu ir Fertovs, kura komanda septīto vietu apsteidz tikai par vienu punktu. No Ekstraklases izkritīs pēdējās divas vietas. ''Cracovia'' otrajā grupā pirmajā vietā, bet ''Ruch'' dala trešo pozīciju.

Andrejs Kiriļins palika Slovākijas čempionāta kārtējās spēles rezervē, kad viņa komanda ''Zlaté Moravce'' izspēlēja 0:0 neizšķirtu pret ''DAC'' futbolistiem. Desmit reizes čempionāta laikā Andrejs palicis uz rezervistu soliņa, bet divos gadījumos izgājis uz maiņu, kopā laukumā pavadot 21 minūti. Divas spēles pirms čempionāta beigām komanda ar 32 punktiem ieņem desmito vietu 12 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
Ekstraklasa.org
Live scores, results, fixtures, tables,...

  +1 [+] [-]

, 2015-05-20 00:12, pirms 9 gadiem
Malacis Rakels....Žēl, ka pārējiem tik labi neiet

  -1 [+] [-]

, 2015-05-20 11:13, pirms 9 gadiem
Tā neko - latvieši... Kur tad Sidors Kuzmins? Gatavojas dziesmu un deju svētkiem?