Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Koliņko spēlēs Krievijas 1. līgā

Koliņko spēlēs Krievijas 1. līgā
Aleksandrs Koliņko
Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas izlases otrais vārtsargs Aleksandrs Koliņko parakstījis līgumu ar Krievijas 1. divīzijas klubu "Baltika". Līgums noslēgts uz pusotru sezonu.

Pieredzējušais vārtsargs Aleksandrs Koliņko (35) karjeru nolēmis turpināt Krievijas 1. divīzijas komandā Kaļiņingradas "Baltika", kas iepriekšējā sezonā ieņēma 15. vietu. Spēlēšana 1. līgā būs solis atpakaļ, jo iepriekšējā gada otro pusi Koliņko pavadīja Krievijas Premjerlīgas komandā Naļčikas "Spartak", kļūstot par vienības pirmo vārtu vīru. Viņam izdevās izkonkurēt izteiktu pirmo komandas vārtsargu Oto Fredriksonu.

Iespēja palikt Naļčikā vēl uz kādu sezonu bija arī šogad, jo Sašam tika piedāvāts pagarināt līgumu, bet tas viss notika pirms galvenā trenera maiņas. Jaunais komandas aizbildnis Vladimirs Eštrekovs ar mūsu futbolistu jau nerēķinājās.

Savu lietderību Koliņko pierādīja Kaļiņingradas "Baltika", kas piedāvāja noslēgt līgumu uz pusotru gadu. Šajā pašā klubā karjeru cer turpināt Maksims Rafaļskis, kurš jau ir panācis mutisku vienošanos par līguma parakstīšanu.

Koliņko savas karjeras laikā spēlējis Rīgas "Skonto", pēc kā pārcēlās uz Anglijas klubu "Crystal Palace" (lielu ažiotāžu izpelnījās notikums uz rezervistu soliņa, kad Koliņko saņēma pļauku no komandas trenera par to, ka mūsu spēlētājs itkā esot pasmējies brīdī, kad vienība ielaida vārtus). Pēc viesošanās Anglijā vārtsargs vairākas sezonas pavadīja Krievijā, kļūstot arī par Kazaņas "Rubin" pamatvārtsargu. Pēc atgriešanās Latvijā, cerēja tikt Bukarestes "Dinamo", bet pēc tā spēlēja "Ventspils" rindās.

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....


, 2011-02-19 11:47, pirms 13 gadiem
karjeras noriets
, 2011-02-19 11:56, pirms 13 gadiem
Miholaps iebīdija savā bijušajā klubā
, 2011-02-19 12:14, pirms 13 gadiem
erred rakstīja: Miholaps iebīdija savā bijušajā klubā
Tu domā ka Mihalopam tur tjip baigi liela teikšana?
, 2011-02-19 12:39, pirms 13 gadiem
Kur tik vins nav spelejis
, 2011-02-19 12:52, pirms 13 gadiem
Var jau smieties, bet algas cipars Koļinko šajā klubā būs pietiekami labs plus leģionāru neņem jau arī kā rezervustu, tātad būs spēles laiks. Plus Baltikai ir mērķi iekļūt Krievijas premjerlīgā. Manuprāt nav slikts variants.
, 2011-02-19 12:57, pirms 13 gadiem
Vieta nav slikta, tuvāk Eiropai, tuvāk mājām Protams, pārlidojumi utt, bet nu gan jau krievijas 1. līgā nav tas sliktākais variants! Gan no naudas viedokļa, gan spēles viedokļa ir ok!
, 2011-02-19 13:26, pirms 13 gadiem
Ņemot vērā vecumu, domāju, ka laba vieta. Līmenis normāls un, ja varēs tikt bieži spēlēt, tad būs ļoti labi. Katrā ziņā labāk nekā sēdēt bez kluba. Lai veicas jaunajā komandā, ir iespēja tikt vēl uz Premjerlīgu.
, 2011-02-19 15:29, pirms 13 gadiem
Autor - it kā tiek rakstīts atsevišķi
, 2011-02-19 18:16, pirms 13 gadiem
Mans domā, ka varēj tēmēt bik augstāk. Bet nu jāsaka - gan pac zina ko dara.
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.