Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šabala tālsitienu trāpa pa stabu, komandai uzvara pārbaudes spēlē

Andrejs Siliņš

Šabala tālsitienu trāpa pa stabu, komandai uzvara pārbaudes spēlē
Valērijs Šabala. Foto: AP/Scanpix

Pie uzvaras pārbaudes spēlē Polijā tikusi Latvijas futbola izlase uzbrucēja Valērija Šabalas pārstāvētā "Podbeskidzie" vienība.

"Podbeskidzie" ziemas pārtraukumā aizvadīja otro pārbaudes spēli, šoreiz tiekoties ar ROW vienību, kas spēlē pēc spēka trešajā Polijas līgā. Šabala laukumā bija visu maču un otrajā puslaikā izcēlās ar tālsāvienu no 25 metriem, kad bumba lidoja nevis vārtos, bet atsitās pret vārtu stabu. Komanda izcīnīja panākumu ar 3:0.

Kamēr Polijas pēc spēka otrajā līgā turpinās ziemas pārtraukums, "Podbeskidzie" aizvadīs vēl divus pārbaudes mačus. Pēc nedēļas jātiekas ar citu pirmās līgas komandu "Tichy", bet 1. februārī spēle pret vēl vienu savas līgas komandu Katovici.

"Podbeskidzie" līdz šim 21 spēlē izcīnījusi deviņas uzvaras un piecreiz spēlējusi neizšķirti. Ar 32 punktiem komanda ieņem piekto pozīciju turnīra tabulā. Iekļūšanu Ekstraklasē garantēs vieta pirmajā divniekā, un no otrajā vietā esošās "Sandecja" Šabalas komandu šobrīd šķir seši punkti.

24 gadus vecais Šabala šajā sezonā aizvadījis 20 mačus pirmajā līgā un izcēlies ar astoņiem vārtu guvumiem. Šī ir Valērija otrā sezona "Podbeskidzie" vienībā.

     [+] [-]

, 2019-01-19 21:28, pirms 5 gadiem
Uldriķim vārtu guvums pārbaudes spēlē. Sion nospēlēja 2:2 ar Ungārijas Ferencvaros.