Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

J. Ikaunieks rītdienas kausa spēlē atgriezīsies "Metz" pieteikumā

J. Ikaunieks rītdienas kausa spēlē atgriezīsies "Metz" pieteikumā
Jānis Ikaunieks (pa kreisi) "Metz" treniņā
Foto: Fcmetz.com

Latvijas futbolists Jānis Ikaunieks tiks iekļauts "Metz" pieteikumā Francijas kausa 1/16fināla spēlē, kura norisināsies rītdien 19:30 pēc Latvijas laika. iepriekšējo spēli viņš izlaida savainojuma dēļ, un debiju "Metz" sastāvā vēl nav piedzīvojis.

Francijas futbola kluba "Metz" publicējis 18 spēlētāju sarakstu, kuri dosies izbraukumā, lai rītdien piedalītos Francijas kausa mačā pret "Avranches". Viņu vidū ir arī Latvijas futbolists Jānis Ikaunieks, kurš līdz ar to rītdien otro reizi tiks iekļauts "Metz" pieteikumā spēlei.

Ikaunieks "Metz" pieteikumā bija arī 11. janvāra spēlē pret "Nantes" (0:0), taču laukumā neizgāja. Savukārt neliela cirkšņa savainojuma dēļ "Metz" aizvakardienas mačā Latvijas pussargs spēlei 18 pieteikto futbolistu sarakstā nebija iekļauts, un oficiālā spēlē Francijā vēl nav debitējis. Ikaunieks ir vienīgā pārmaiņa "Metz" komandas rītdienas sastāvā, un viņš nomainījis 20 gadus veco argentīnieti Federiko Andradu, kurš iepriekšējā mačā nāca uz maiņu.

Rītdienas spēles sākums paredzēts 19:30 pēc Latvijas laika. "Avranches" ir Francijas pēc spēka trešās līgas komanda, kur pagaidām ieņem piekto vietu (17 spēlēs 28 punkti). Iepriekšējā kārtā "Avranches" gan parūpējās par pārsteigumu, ar 1:0 izslēdzot "Ligue 1" komandu "Lorient", kura Francijas augstākajā līgā apsteidz "Metz" par trim punktiem.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/FCMetz_officiel...


, 2015-01-19 13:30, pirms 9 gadiem
Būs debija, ka es jums saku!
, 2015-01-19 13:41, pirms 9 gadiem
Nu te viņš arī debitēs. Pretinieks amatieru komanda
, 2015-01-19 13:56, pirms 9 gadiem
mrPO rakstīja: Nu te viņš arī debitēs. Pretinieks amatieru komanda
Iepriekšējā mačā kausā Metz tik ar 2-1(bija pat zaudētājos) pieveica SAS Épinal ,kura atrodas tai pašā ligā kur nākamais pretinieks Avranches (5v),pēdējā vietā!Tā kā ar tiem amatierīšiem ar jārēķinās!
Bet piekrītu ka janka varētu debitēt Metz sastāvā,jo komandai nu galīgi spēles nav!
, 2015-01-19 18:21, pirms 9 gadiem
Šeit nu vajadzētu būt debijai, kausa spēle, pret vājākas līgas komandu, kad ta vēl ,ja ne tagad?
, 2015-01-20 01:18, pirms 9 gadiem
Būs 8-14min
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.