Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

"Baku" patur Ivanovu, Kazahstānā mūsējos izbrāķē, Gorkšs nespēlē

"Baku" patur Ivanovu, Kazahstānā mūsējos izbrāķē, Gorkšs nespēlē
Aleksejs Višņakovs
Foto: www.cracovia.pl

Piedāvājam pēdējos jaunumus saistībā ar Latvijas futbola leģionāriem.

Kaspara Gorkša pārstāvētā "Reading" šodien Anglijas Premjerlīgā viesos izcīnīja varonīgu 2:1 uzvaru viesos pret "Newcastle". Redinga vismaz līdz vakaram (kad spēlēs "Aston Villa") pametusi izkrišanas zonu. Gorkšs jau piekto reizi pēc kārtas spēlei netika pieteikts.

Azerbaidžānas "Baku" šodien pārbaudes spēlē nospēlēja neizšķirti 1:1 ar Bulgārijas čempionāta pastarīti "Etar". Deniss Ivanovs palikšot klubā līdz vasarai un šodien viņš bija savas komandas pamatsastāvā. Atšķirībā no Māra Verpakovska, kurš, lai gan visus dokumentus no kluba vēl nav saņēmis, Baku netiks paturēts. Interesanti, ka pārbaudi bulgāru komandā "Etar" iziet Māris Eltermanis (pagājušajā gadā spēlēja Lietuvas "Kruoja").

Cits Azerbaidžānas klubs AZAL šodien pārbaudes mačā ar 1:3 zaudēja Ukrainas Premjerlīgas komandai "Volyn". Oskars Kļava iznāca savas vienības sākumsastāvā.

Kazahstānā izbrāķēti divi Latvijas futbolisti - klubs "Kairat", kurš šobrīd pazīstamā trenera Vladimira Vaisa vadībā komplektē spēcīgu sastāvu, nav paturējis Alekseju Višņakovu un Nauri Bulvīti, kuri mēģināja iziet pārbaudi. Interesanti, ka Alekseja brālis Eduards Višņakovs spēlē Kazahstānas čempiones "Shahter" sastāvā un pārbaudes mačos pēdējo mēnešu laikā regulāri gūst vārtus.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-01-19 19:28, pirms 11 gadiem
cempionship vairs nesauc coca cola gudriniek
, 2013-01-19 19:31, pirms 11 gadiem
Nu cik es redzeju speles ar Kaspara piedalisanos varu teikt ka nav vins premjerligas speletajs, it ka skrien, cinas, bet meisteribas zina atpaliek diemzel
cerams atradis jaunu klubu, varbut tomer Championship ir vina griesti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-01-19 19:34, pirms 11 gadiem
Dobleens rakstīja: Verpakovskis ir sliktāks par Ivanovu? nu nu.
kā var salīdzināt 2u dažādu pozīciju spēlētājus?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-01-19 21:10, pirms 11 gadiem
Pa ziemu Reading Gorkšu pārdos, tāpēc nekas cits vien neatliks, kā cīnīties EPL un gaidīt savu iespēju. Viss kaut kas var būt sezonas gaitā, tāpēc vismaz es Gorkšu nenorakstītu. Skaidrs, ka viņš nav trenera favorītu lokā, bet savu iespēju sagaidīs.

Savā ziņā prieks, ka Bulvītis nav izturējis pārbaudi Kazahstānā, jo ļoti gribētos, lai viņš tēmē otrā virzienā. Kā reiz ar savu spēli būtu piemērots birtu futbolam.

Personīgi ļoti interesē, kas notiks ar Verpakovski. Aizdomas ir, ka vēl uz Virslīgu atpakaļ nebrauks un meklēs komandu Eiropā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-01-19 22:56, pirms 11 gadiem
Top 30 futbolisti Latvijā nespēj dabūt darbu Kazahstānas 10. spēcīgākajā klubā.
, 2013-01-20 12:03, pirms 11 gadiem
mister_negative_3 rakstīja: ir 2 varianti vai nu Gorkšam ar steigu ir jāspēlē sava līmeņa līgā - Coca Cola līgā..
Vai nu jābliež uz virslīgu!!
Esi cilveeks,kas tu neesi,beidz komenteet
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.