Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Rudņevs un HSV janvārī aizvadīs pārbaudes maču pret Mančestras "City"

Rudņevs un HSV janvārī aizvadīs pārbaudes maču pret Mančestras "City"
Artjoms Rudņevs un Pjērs Mišels Lasoga
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas komanda "Hamburger SV" paziņojis savu janvāra pārbaudes spēļu grafiku, kurā iekļauta 21. janvāra spēle pret Anglijas Premjerlīgas čempioni Mančestras "City".

HSV komanda pagaidām paziņojusi par trim pārbaudes spēlēm janvārī. 15. datumā tā spēkosies ar "Frankfurt", bet 18. un 21. aizavdīs spēles Apvienotajos Arābu Emirātos, sacenšoties ar "Melbourne" un "Manchester City".

HSV un Artjomam Rudņevam nākamā spēle Bundeslīgā paredzēta sestdien pret "Schalke 04", kas noslēgs sezonas pirmo apli. "Schalke 04" pagaidām ieņem piekto vietu, bet HSV ir 14. pozīcijā, un paredzams, ka arī šajā spēlē pamatsastāvā dosies Artjoms Rudņevs. Pēc sezonas sākuma, kurā viņš bieži tika atstāts rezervē, Latvijas izlases uzbrucējs atguvis vietu sākumsastāvā, turklāt tiek ziņots, ka sestdien nevarēs spēlēt cits HSV uzbrucējs Pjērs Mišels Lasoga.

Gan "Schalke 04", gan "City" turpina cīņas Čempionu līgā, un "City" šobrīd ieņem otro vietu Premjerlīgā, atpaliekot vien no "Chelsea".

Savukārt Šveices Superlīgā pārmaiņas piedzīvojusi Andra Vaņina "Sion" komanda, par kuras galeno treneri kļuvis Didjē Tolo. Viņš "Sion" vadīja jau 2003. un 2009. gadā, bet nu kļuvis par galveno treneri trešo reizi. Tieši Tolo bija "Sions" treneris laikā, kad tai pievienojās Vaņins, taču šobrīd Latvijas vārtsargs ir savainots, un bez viņa "Sion" neko labi neklājas- priekšpēdējā vieta līgā un 18 spēlēs tikai trīs uzvaras. Naura Bulvīša un Edgara Gaurača pārstāvētā "Aarau" ir vietu augstāk, proti, astotajā pozīcijā.

Pirms atgriešanās "Sion" rindās Tolo bija Kloda Makeleles palīgs Francijas "Ligue 1" komandā "Bastia", bet savulaik aizvadījis vairākas sezonas "Sion" arī kā futbolists.

Pārmaiņas arī cita Latvijas vārtsarga dzīvē - Polijas klubā "Gornik" spēlējošais Pāvels Šteinbors beidzot varēs atvadīties no savas melnās sejas maskas, jo viņam veiksmīgi veikta vaiga operācija. Sejas traumu Šteinbors guva gada sākumā, un tās sekas lika viņam spēles aizvadīt tikai ar īpašu masku. Pats Šteinbors pēc operācijas atzina, ka jūtas labi un sāpes vairs nejūt, kā arī atklāja, ka brīvdienas pavadīs un Jauno gadu sagaidīs Polijā. Ekstraklases spēles atsāksies februāra sākumā.

Izmantotie resursi:
HSV.de -  Testspiele 2014/15
FC Sion - Didier Tholot reprend les rênes du FC...
Pavels Steinbors po operacji – wyjęto mu 4...


, 2014-12-18 14:00, pirms 9 gadiem
Rudņevam hetriks , city nav nemazākās cerības :-)
, 2014-12-18 15:19, pirms 9 gadiem
Antrejs Siliņš rakstīja: Rudņevam hetriks , city nav nemazākās cerības :-)
Kā viņam var būt hetriks, ja viņš nav pusdievs kā dažs labs?
, 2014-12-18 15:19, pirms 9 gadiem
Super
, 2014-12-18 15:48, pirms 9 gadiem
Gaidu Roba un Aguerotroļa viedokli šīs spēles iznākums zinām 2-0 HSV uzvara
, 2014-12-18 16:45, pirms 9 gadiem
Es virsrakstu nedaudz pamainītu:
HSV un iespējams Rudņevs janvārī aizvadīs pārbaudes maču pret Mančestras "City"
, 2014-12-18 16:52, pirms 9 gadiem
MrPO
nu ne, izskatas, ka vietu atkal driz zaudes HSV sakumsastava (spele tik un ta labi, bet zinot HSV vadibu), bet vieta parbaudes speles atrodas
, 2014-12-18 19:40, pirms 9 gadiem
Mr.PO rakstīja: Es virsrakstu nedaudz pamainītu:
HSV un iespējams Rudņevs janvārī aizvadīs pārbaudes maču pret Mančestras "City"
Rudņevs ir pārbaudes spēļu dievs.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.