Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišjānis Pundurs

Dāvis Ikaunieks nāk uz maiņu, Cauņa joprojām nespēlē

Dāvis Ikaunieks nāk uz maiņu, Cauņa joprojām nespēlē
Dāvis Ikaunieks
Foto: fcvysocina.cz

Čehijas un Krievijas augstākajās futbola līgās spēles ar mainīgām sekmēm aizvadījušas Dāvja Ikaunieka un Aleksandra Cauņas pārstāvētās komandas.

Dāvja Ikaunieka pārstāvētā Jihlavas ''Vysočina'' mājās tikās ar ''Zlin'' komandu. Pirmā rezultātu atklāja tieši Jihlava, taču, kā izrādījās, tie arī bija vienīgie gūtie vārti Ikaunieka pārstāvētajai komandai šajā mačā. Zlīņas komanda guva trīs bezatbildes vārtus, pie tam vienus kompensācijas laika priekšpēdējā minūtē, un svinēja uzvaru ar 3:1.

Dāvis Ikaunieks nāca uz maiņu spēles 76. minūtē, nomainot komandas vienīgo vārtu guvēju Pāvelu Dvoržāku. Statistikas rādītājos Latvijas izlases futbolistam atzīmēties neizdevās. Kopumā šosezon Čehijas augstākajā līgā Dāvis piedalījies 13 mačos, no kuriem deviņus sācis pamatsastāvā, un guvis trīs vārtus. Viņa pārstāvētā ''Vysočina'' ar deviņiem punktiem 14 spēlēs ieņem priekšpēdējo vietu līgā.

Aleksandra Cauņas nebija Maskavas CSKA pieteikumā mačā pret Tulas ''Arsenal'' potītes savainojuma dēļ. Maskava apspēlēja pretiniekus ar 1:0. Ar izcīnītiem 25 punktiem 14 mačos Cauņas pārstāvētā komanda atrodas trešajā vietā turnīra tabulā.


, 2016-11-19 03:16, pirms 7 gadiem
Labāk rakstat, kad Cauņa spēlē, nevis nespēlē. Citādi praktiski visu gadu nav jēga rakstīt, ka šis nespēlē
Vitālijs Maksimenko. Foto: LFF
9

Maksimenko: "Jaunā trenera vadībā izlases treniņi ir intensīvi, sapulces - īsākas"

Vitālijs Maksimenko Latvijas izlases kandidātu sarakstā atgriezies pēc trīs gadu pārtraukuma. Sarunā ar Sportacentrs.com futbola apskatnieku Edmundu Novicki viņš izteica prieku par atgriešanos izlasē un raksturoja jaunās vēsmas treneru kolektīvā.
Dāvis Ikaunieks ar komandas biedriem pēc vārtu guvuma. Foto: FA Šiauliai
2

Dāvim Ikauniekam cīņas galotnē izšķirošie vārti panākumā pār Kauņas "Žalgiri"

Lietuvas A līgā futbolā otrajā spēlē pēc kārtas vārtus guvis Dāvis Ikaunieks, kurš šodien pamatlaika izskaņā izvirzīja vadībā Šauļu komandu, sniedzot tai uzvaru (2:1) pār Kauņas "Žalgiri".
Kaspars Dubra. Foto: FK Panevėžys

Toberam 25. pilnā spēle Šveicē, Lietuvas čempionei katastrofāls sezonas sākums

Šveices futbola Superlīgā 25 no 28 kārtām "no zvana līdz zvanam" spēlējis Latvijas valstsvienības aizsargs Kristers Tobers, Cīrihes "Grasshoppers" 80. minūtē atspēlējoties (1:1) un izcīnot punktu pret "St. Gallen".