Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rudņevam vārti pret 5. līgas komandu, divas dienas pēc izlases spēlē arī Laizāns

Agris Suveizda

Rudņevam vārti pret 5. līgas komandu, divas dienas pēc izlases spēlē arī Laizāns
Artjoms Rudņevs
Foto: AFP/Scanpix

Nepilnas divas dienas pēc Latvijas futbola izlases spēles Nīderlandē (0:6) vārtus pārbaudes mačā "Hamburg" labā guvis Artjoms Rudņevs. Viņš pirmajā puslaikā panāca izlīdzinājumu 1:1, bet "Hamburg" otrajā puslaikā salauza piektās līgas komandas "Condor" pretestību (4:1). Citā spēlē laukumā devās vēl viens Latvijas izlases futbolists Oļegs Laizāns, kurš nopelnīja brīdinājumu Krievijas pēc spēka otrajā līgā.

Izlašu pauzes laikā "Hamburg" pārbaudes spēlē tikās ar citu pilsētas komandu "Condor", kas pēc spēka piektajā līgā (Oberlīgā) Hamburgas zonā ieņem 12. vietu 18 vienību konkurencē. "Hamburg" pamatsastāvā lielākoties izgāja spēlētāji, kuriem trūkst spēļu prakses lielajā komandā, un arī vairāki 1994. gadā dzimuši futbolisti no dublieru komandas.

Spēli pamatsastāvā sāka arī Artjoms Rudņevs, kurš svētdien pret Nīderlandi aizvadīja 20 minūtes, nomainot Eduardu Višņakovu. Rudņevs 35. minūtē panāca izlīdzinājumu 1:1, ar vārtiem atbildot tikai trīs minūtes pēc tam, kad pretinieki atklāja rezultātu. Pēc pirmā puslaika "Hamburg" nomainīja visus desmit laukuma spēlētājus, pastiprinot sastāvu un gūstot vēl trīs vārtus. 59. minūtē izcēlās Klebers, bet 66. un 88. minūtē vārtus guva Lūiss Holtbijs (4:1).

"Hamburg" ar deviņiem punktiem 11 mačos Vācijas Bundeslīgā ieņem tikai 17. vietu 18 komandu konkurencē, apsteidzot vienīgi "Stuttgart", kurai ir tikpat punktu. Jau svētdien "Hamburg" gaida svarīgs derbijs pret Brēmenes "Werder", kā rēķinā ir tikai par punktu vairāk. Rudņevs šosezon Bundeslīgā ir piedalījies sešās spēlēs, visās ejot uz maiņu, un vārtus nav guvis.

Laukumā pēc atgriešanās no izlases izgāja arī pussargs Oļegs Laizāns, kurš Krasnojarskas "Yenisey" mājas spēlē pret "Tyumen" (1:1) aizvadīja 20 minūtes un nopelnīja brīdinājumu. Amsterdamā Laizāns aizvadīja visu otro puslaiku. Toties Kaļiņingradas "Baltika" bez Aleksandra Koliņko un Artūra Zjuzina pieteikumā cīnījās neizšķirti ar Ņižņijnovgorodas "Volga" (0:0). "Yenisey" ar 27 punktiem 20 spēlēs 18 komandu konkurencē ir devītajā vietā, bet "Baltika" ar 20 punktiem ir 15. pozīcijā. Citā spēlē Ivans Lukjanovs aizvadīja 57 minūtes pret līgas līderi Mahačkalas "Anzhi" (0:3), tiekot nomainīts pie rezultāta 0:1.

Ar neveiksmi dalību Ungārijas Līgas kausa izcīņā noslēdza "Lombard Papa", kas bez Vadima Žuļeva un virknes citu potenciālo pamatsastāva spēlētāju ar 1:2 piekāpās grupas uzvarētājai "Haladas". "Lombard Papa" ar septiņiem punktiem sešos mačos grupā palika trešajā vietā, bet turnīra astotdaļfinālam kvalificējās divas spēcīgākās grupas vienības. "Lombard Papa", kas Ungārijas augstākajā līgā ieņem 11. vietu 16 klubu konkurencē, bija vienā grupā ar divām otrās līgas komandām un šobrīd pēdējās vietas īpašnieci augstākajā līgā.

Izmantotie resursi:
Hamburger SV gewinnt Testspiel gegen...
Vereség Szombathelyen - Harmadik lett a...

Slēpts komentārs: angelos33

  -3 [+] [-]

, 2014-11-18 20:42, pirms 9 gadiem
Labi es saprotu Hamburgai uz laukuma gāja pārsvarā dublieri un soliņu sildītāji, bet tik un tā 4:1 pret 5.līgas komandu ir diezgan skumji. 5.līga ir tik spēcīga kā Virslīgas lejas daļa un 1.līgas augša, lai gan nebrīnos ja vēl vājāka. Domāju, Rudņevam jādodas atpakaļ uz Poliju, kur viņš vismaz tiek spēlet, un kur varētu arī normāli progresēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-11-19 00:21, pirms 9 gadiem
mostwanted8 rakstīja: Labi es saprotu Hamburgai uz laukuma gāja pārsvarā dublieri un soliņu sildītāji, bet tik un tā 4:1 pret 5.līgas komandu ir diezgan skumji. 5.līga ir tik spēcīga kā Virslīgas lejas daļa un 1.līgas augša, lai gan nebrīnos ja vēl vājāka. Domāju, Rudņevam jādodas atpakaļ uz Poliju, kur viņš vismaz tiek spēlet, un kur varētu arī normāli progresēt.
Draudzinj,taa 5.liga ir stipraka neka tava virsliga un algas maksa vizmaz 1500 eur katra komada,kura komanda iznjemot ventspils mums LV ir tadas algas ko?Paskaties kadi speletaji tur spele.

     [+] [-]

, 2014-11-19 23:53, pirms 9 gadiem
maikls19 rakstīja: Draudzinj,taa 5.liga ir stipraka neka tava virsliga un algas maksa vizmaz 1500 eur katra komada,kura komanda iznjemot ventspils mums LV ir tadas algas ko?Paskaties kadi speletaji tur spele.
Nekad nesalīdzini algas šeit un R-eiropā, tas nav objektīvi.