Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Laizānam un Kozačukam vārti, Šteinboram lieliska uzvara Polijā

Laizānam un Kozačukam vārti, Šteinboram lieliska uzvara Polijā
Pāvels Šteinbors
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Piektdien spēles savos čempionātos aizvadīja vairāku Latvijas futbola leģionāru pārstāvētās komandas. Oļegs Laizāns izcēlās ar vārtu guvumu Krasnojarskas "Yenisey" neizšķirtā pret "Salyut" - 1:1.

Krievijas 1. līgā Latvijas pussarga Oļega Laizāna pārstāvētā Krasnojarskas "Yenisey" viesojās Belgorodā un, lai gan 60. minūtē nonāca iedzinējos, pateicoties Laizāna vārtu guvumam 82. minūtē, izcīnīja punktu - 1:1. Jāpiebilst, ka vien pāris minūtes pirms Laizāna vārtu guvuma mājiniece palika mazākumā, jo sarkano kartīti saņēma "Salyut" vārtu guvējs Mihejevs.

Tas bija "Yenisey" sestais neizšķirts 18 spēlēs, un ar 24 punktiem komanda ieņem 11. pozīciju turnīra tabulā. Laizāns šajā sezonā izcēlies ar diviem vārtu guvumiem, un tas ir tikpat, cik visā pagājušajā sezonā kopā.

Polijas 1. līgā ar vārtiem izcēlies uzbrucējs Nikolajs Kozačuks, palīdzot Lenčnas "Gornik" savā laukumā ar rezultātu 2:0 apspēlēt "Puszcza". Kozačuks vārtus guva 88. minūtē, panākot gala rezultātu. "Gornik" ar sešām uzvarām 12 spēlēs un 21 punktu ieņem ceturto vietu 18 komandu konkurencē. Kozačukam tie bija otrie vārti sezonā.

Polijas Ekstraklasē turnīra vicelīdere Zabžes "Gorņik" ar Latvijas vārtsargu Pāvelu Šteinboru vārtos mājās uzņēma Vroclavas "Šļask". Jau 34. minūtē Sabžes komanda bija nonākusi iedzinējos ar ;)2, bet nevienā no vārtu guvumiem Šteinbors nebija vainojams. Otrajā puslaikā vienus vārtus izdevās atgūt, un jau izskatījās, ka nāksies samierināties ar zaudējumu, taču... Jau kompensācijas laikā "Gorņik" mācēja izraut ne vien neizšķirtu, bet arī uzaru - vispirms izcēlās pussargs Bartošs Ivans, bet minūti vēlāk uzvaru atnesa Burkina Faso uzbrucējs Niguimbe Nakoulma.

"Gorņik" ar 25 punktiem kļuvusi par turnīra tabulas līderi, taču līdzšinējai līderei Varšavas "Legia", kurai par punktu mazāk, 12. kārtas spēle vēl jāaizvada.


, 2013-10-19 07:18, pirms 11 gadiem
Šteinboram šosezon varens pavērsiens karjerā atgadījies!
, 2013-10-19 23:59, pirms 11 gadiem
Piekrītu Meža briesmonim - liels prieks, ka pēc salīdzinoši neveiksmīgās pieredzes DĀR Šteinboram tagad ir izdevies izkonkurēt komandas biedru un kļūt par pirmo numuru Gornik. Domāju, ka Pahars viņu arī vēro un vajadzības gadījumā būtu gatavs izsaukt, lai gan vārtsargu līnijā mums šobrīd problēmu nav.

Jāapsveic Laizāns un Kozačuks ar goliem. Ja Laizāns noteikti nav tālu no izlases kandidātiem un paliks Yenisey, tad gribas redzēt, vai Kozačuks savu leģionāra lietderību treneru acīs būs apliecinājis.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.