Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

J.Ikaunieks laukumā atgriežas ar 66 minūtēm un bezvārtu neizšķirtu

Krišs Upenieks

J.Ikaunieks laukumā atgriežas ar 66 minūtēm un bezvārtu neizšķirtu
Jānis Ikaunieks
Foto: FCMetz.com

Pēc sešu nedēļu pārtraukuma Francijas otrajā līgā laukumā atgriezies Latvijas izlases spēlētājs Jānis Ikaunieks. Viņa pārstāvēta ''Metz'' šovakar savā laukumā nespēja gūt vārtus un izspēlēja bezvārtu neizšķirtu ar ''Nancy'' komandu.

Jānis Ikaunieks potītes savainojumā iedzīvojās čempionāta debijas spēlē "Ligue 2" pret "Lens", kas beidzās ar bezvārtu neizšķirtu 0:0. Ikaunieks pēc spēles portālam Sportacentrs.com komentēja arī nepatīkamo epizodi: ''30.minūtē lecot nokritu un jau uzreiz sapratu, ka nebūs labi, jo visa potīte sagriezās un viss svars no lēciena gāja līdzi. Sākās lielas sāpes. Pēc īsa brītiņa salīdzināju abas potītes, tās pataustot, un viena bija vismaz divreiz lielāka. Nolēmu pabeigt puslaiku un nospēlēju to līdz galam, taču, noņemot futbola buci, sapratu, ka atpakaļ to vairs neuzvilkšu... Arī paiet pēc piecelšanās bija grūti."

Ikaunieks bija izsaukts uz Latvijas izlasi septembrī paredzētajām spēlēm pret Turciju un Čehiju, bet pēdējā brīdī tomēr nolemts, ka Jānis vēl nav gatavs spēlēt, un viņa vietā valstsvienības rindās pēc ilgāka pārtraukuma atgriezās ''Liepājas'' priekšējās līnijas spēlētājs Vladimirs Kamešs. Šovakar pēc sešu nedēļu pārtraukuma talantīgais Latvijas futbolists atgriezās laukumā.

Jānis devās ''Metz'' komandas sākumsastāvā, bet otrā puslaika vidū tika nomainīts. ''Metz'' tā arī nespēja gūt vārtus un spēlēja 0:0 ar ''Nancy''. ''Ligue 2'' turnīrā Ikaunieka pārstāvētā komanda septiņās spēlēs iekrājusi 17 punktus un pašlaik ieņem pirmo vietu turnīra tabulā. Jāpiemin, ka komandai tā bija tikai otrā spēle, kurā neizdevās uzvarēt - pirmā bija turnīra atklāšanas spēle, kurā Ikaunieks iedzīvojās savainojumā.

Polijas Ekstraklasē šovakar ''Cracovia'' pieteikumā nebija atrodams Denisa Rakela vārds, kurš septembrī abās izlases spēlēs bija komandas sākumsastāvā. ''Cracovia'' šovakar viesos ar 2:4 piekāpās ''Zaglebie'' futbolistiem. Denisam sezonas ievadā astoņās spēlēs vieni vārti, savukārt komandai piektā vieta Polijas čempionātā.

Izmantotie resursi:
Live scores, results, fixtures, tables,...

     [+] [-]

, 2015-09-18 23:19, pirms 9 gadiem
Krišs, Krišs..

     [+] [-]

, 2015-09-19 08:15, pirms 9 gadiem
Ikauniekam viduvēja spēle, bet, protams, nav ne tuvu arī savā labākajā formā pēc traumas Jānis.
Interesanti kas ar Rakelu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja