Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Uldriķis pēc diviem vārtiem saglabā vietu sākumsastāvā, Vaņinam pirmā spēle sezonā

Uldriķis pēc diviem vārtiem saglabā vietu sākumsastāvā, Vaņinam pirmā spēle sezonā
Andris Vaņins
Foto: FCZ.ch

Šovakar Eiropas līgās un kausa izcīņās laukumā devās virkne Latvijas izlases futbolistu – vārtsargi Andris Vaņins un Pāvels Šteinbors, kā arī uzbrucēji Roberts Uldriķis un Artūrs Karašausks.

Polijas Ekstraklases piektajā kārtā pirmo uzvaru beidzot izcīnīja Pāvela Šteinbora pārstāvētā Gdiņas "Arka", kas viesos izrāva uzvaru pār Plockas "Wisla" (3:1). Mājinieki 70. minūtē panāca izlīdzinājumu, kad Rikardinju no tuvas distances raidīja bumbu starp Šteinbora kājām, taču uzvaras vārtus 81. minūtē guva Macejs Jankovskis, pēc centrējuma iesitot ar galvu. "Arka" ar sešiem punktiem piecos mačos ir devītajā vietā.

Šveices kausa otrajā kārtā iekļuva gan "Sion", gan "Zurich", kas apspēlēja attiecīgi trešās līgas komandu "Konitz" (3:0) un sestās līgas vienību "Concordia" (6:0). "Sion" laukumā sūtīja kaujas sastāvu, pēc zaudējuma Bāzelē (2:3) veicot tikai vienu izmaiņu – debitēja kādreizējais "Barcelona" pussargs Alekss Songs -, un vietu sākumsastāvā saglabāja arī Bāzelē divus vārtus guvušais Roberts Uldriķis, kurš tika nomainīts 70. minūtē, kad rezultāts bija 2:0. Pirmoreiz šosezon "Zurich" vārtus sargāja Andris Vaņins - arī iepriekšējās sezonās kausā iespēja tika dota otrajam vārtsargam.

Kazahstānā sākumsastāvā atgriezies Artūrs Karašausks, kurš divos mačos pēc kārtas gāja uz maiņu un iepriekšējā spēlē guva vārtus pret "Zhetysu" (1:1). Latvijas izlases futbolists šodien laukumā pavadīja 58 minūtes, bet viņa pārstāvētā "Akzhayik" mājās cīnījās 0:0 pret savu tiešo konkurenti "Aktobe", trešo spēli pēc kārtas nospēlējot neizšķirti. "Akzhayik" ar 26 punktiem 23 cīņās ieņem sesto vietu 12 komandu konkurencē.

Čehijas čempionātā otro reizi piecās spēlēs malā palika Latvijas izlases uzbrucējs Dāvis Ikaunieks, kura pārstāvētā "Jablonec" viesos ar 2:0 pieveica vicečempioni Prāgas "Slavia", kas 61. minūtē pie rezultāta 0:1 nerealizēja 11 metru soda sitienu. Ikaunieks jaunā kluba rindās vēl ne reizi nav izgājis sākumsastāvā, bet "Jablonec" ar septiņiem punktiem piecos mačos ir astotajā pozīcijā.

Izmantotie resursi:
https://pflk.kz/rus/report/10691#le...
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-n...
FC Sion - Le FC Sion se défait de Köniz
https://www.fcz.ch/de/profis/news/2...


, 2018-08-18 23:11, pirms 6 gadiem
Tā jau ir.Iekļūst stiprākā komandā un jāsāk pulēt rezervistu soliņš.
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.