Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Kozlovs bombardē un sasit četrus vārtus Igaunijā, Rudņevs piedalās pārbaudes spēlē

Kozlovs bombardē un sasit četrus vārtus Igaunijā, Rudņevs piedalās pārbaudes spēlē
Vladislavs Kozlovs
Foto: Soccernet.ee

Artjomu Rudņevu, kurš šodien HSV sastāvā izgāja laukumā pārbaudes spēlē pret "Cagliari", joprojām cer savās rindās iegūt grieķu PAOK, vēsta Grieķijas mediji. Savukārt Vladislavs Kozlovs Igaunijas augstākās līgas spēlē guva četrus vārtus un nodrošināja savas "Infonet" komandas uzvaru ar 4:2.

„Hamburger SV” pēc izgāšanās sezonas sākumā, kad ar 0:5 zaudēja Minhenes „Bayern”, šodien aizvadīja pārbaudes spēli ar Itālijas „Cagliari”, kura šovasar izkrita no A Sērijas. Artjoms Rudņevs sākumsastāvā netika iekļauts, bet pirmais puslaiks noslēdzās ar „Cagliari” vadību 1:0.

Otrā puslaika sākumā HSV spēlētāji Gojko Kačars un jaunais uzbrucējs Filips Millers ļāva savai komandai atspēlēties, bet 64. minūtē laukumā tika sūtīts arī Rudņevs. Lai arī Latvijas futbolistam ar vārtiem neizdevās izcelties, viņš palīdzēja HSV gūt divus vārtus un sagraut Itālijas komandu ar 4:1.
Hamburgas nākamā spēle Bundeslīgā paredzēta 22. augustā pret „Stuttgart”.

Savukārt Grieķijas medijs „TheSports” vēsta, ka PAOK sporta direktora Franka Arnasena izteicieni par Rudņeva darījuma izjukšanu ir tikai izteicieni, un patiesībā grieķu klubs joprojām cer iegūt savā rīcībā Latvijas futbolistu. Arnasens nav atmetis cerības uz viņa piesaisti, turklāt Rudņeva situācija Hamburgā nav uzlabojusies un oficiālai spēlei šosezon viņš vēl nav pieteikts. Vācu žurnālistiem Rudņevs nav vēlējies komentēt iespēju, ka varētu atgriezties pie PAOK piedāvājuma izskatīšanas, bet "TheSports" norāda, ka viņš vairs neizslēdz iespējas citos klubos, tāpat arī tiek noraidīts pieņēmums, ka Rudņevs palicis Hamburgā sievas dēļ.

Igaunijas augstākajā līgā „Narva” sastāvā visas 90 minūtes aizvadījis Vitālijs Ziļs, kura komanda spēlēja 2:2 pret „Parnu”. 86. minūtē „Narva” izdevās izvirzīties vadītā, taču kompensācijas laika otrajā minūtē „Parnu” realizēja pendeli un izrāva neizšķirtu.

„Narva” ir stabilā sestajā vietā kopvērtējumā, kamēr „Parnu” pagaidām pēdējā vietā un cīnās par palikšanu augstākajā līgā. Savukārt "Infonet" rindās izcilu maču aizvadījis Vladislavs Kozlovs - viņa vārtu guvums 24. minūtē ļāva panākt neizšķirtu 1:1 pret priekšpēdējša vietas īpašnieci "Tartu", taču tie izrādījās tikai ziediņi... Pirmo puslaiku "Infonet" noslēdza ar 1:2, taču otrajā puslaikā Kozlovs dominēja, vispirms 57.minūtē panākot neizšķirtu, bet pēc tam ar vēl diviem vārtu guvumiem pēdējās 10 spēles minūtēs nodrošinot savas komandas uzvaru 4:2.

Kozlovam šajā spēlē četri (!) vārti, kas vienā rāvienā gandrīz ļāva atkārtot visu iepriekšējā sezonā iespēto. Kopā viņam deviņi vārti, kas Kozlovu uzreiz paceļ dalītā sestajā vietā Igaunijas labāko bombardieru sarakstā. Piektajā vietā ar desmit vārtiem ir Ziļs.

Izmantotie resursi:
Ο Αλβάρο Βάσκεθ, ο Ρούντνεβς και οι άλλοι! |...
Eesti Jalgpalli Liit
Eesti Jalgpalli Liit


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-08-18 22:05, pirms 9 gadiem
golsss rakstīja: Atkal speelee Hamburgaa.
Pēc izgāšanās Vācijas kausā kur HSV zaudēja 2:3 un pēc sagrāves pret Bayern 0:5 ir skaidrs, ka Lasogga neglābs HSV uzbrukuma līniju, jo pēc līguma noslēgšanas viņš ir kļuvis pasīvāks nekā tas bija kad tika īrēts no Hertha.
Olič ir vienkārši vecs vecis, kas tika paņemts uz HSV kluba muļķības un nostalģijas rezultātā.
Muller un Schipplock - pagaidām ir manāma tikai vēlme sevi apliecināt trenera acīs ar aktivitāti, vai aktivitātes imitāciju, bet rezultāti pagaidām vēl nav likuši sevi manīt.
Tāpēc pēc loģikas Rudņevu nelaist laukumā šoreiz būtu pilnīga bezatbildība un muļķība, jo HSV uzbrukuma līnija (bez Rudņeva) pagaidām ir maigi izsakoties izgāzusies, lai arī ir aizvadītas tikai divas spēles!
, 2015-08-18 22:17, pirms 9 gadiem
CHAMPION23 rakstīja: Nesaprotu šo "sportistu"!
Tev vajadzētu nesaprast stulbo HSV vadību jau vairāku sezonu garumā...
, 2015-08-18 23:03, pirms 9 gadiem
Žēl džeku. Ceru, ka atradīs kādu vietiņu labākā klubā kā Grieķijā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Vitālijs Maksimenko. Foto: LFF
9

Maksimenko: "Jaunā trenera vadībā izlases treniņi ir intensīvi, sapulces - īsākas"

Vitālijs Maksimenko Latvijas izlases kandidātu sarakstā atgriezies pēc trīs gadu pārtraukuma. Sarunā ar Sportacentrs.com futbola apskatnieku Edmundu Novicki viņš izteica prieku par atgriešanos izlasē un raksturoja jaunās vēsmas treneru kolektīvā.
Dāvis Ikaunieks ar komandas biedriem pēc vārtu guvuma. Foto: FA Šiauliai
2

Dāvim Ikauniekam cīņas galotnē izšķirošie vārti panākumā pār Kauņas "Žalgiri"

Lietuvas A līgā futbolā otrajā spēlē pēc kārtas vārtus guvis Dāvis Ikaunieks, kurš šodien pamatlaika izskaņā izvirzīja vadībā Šauļu komandu, sniedzot tai uzvaru (2:1) pār Kauņas "Žalgiri".
Kaspars Dubra. Foto: FK Panevėžys

Toberam 25. pilnā spēle Šveicē, Lietuvas čempionei katastrofāls sezonas sākums

Šveices futbola Superlīgā 25 no 28 kārtām "no zvana līdz zvanam" spēlējis Latvijas valstsvienības aizsargs Kristers Tobers, Cīrihes "Grasshoppers" 80. minūtē atspēlējoties (1:1) un izcīnot punktu pret "St. Gallen".