Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Uvarenko izīrēts "Vitkovicei"

Uvarenko izīrēts "Vitkovicei"
Maksims Uvarenko
Foto: www.slovanliberec.cz

Latvijas U-21 futbola izlases jaunais vārtsargs Maksims Uvarenko sarunā ar eSports.lv atzina, ka līdz šīs sezonas beigām tiks izīrēts Čehijas otrās līgas klubam "Vitkovice".

Uvarenko joprojām ir spēkā līgums ar Čehijas augstākās līgas klubu "Slovan" no Liberecas, bet pats vārtsargs jau iepriekš atzina, ka visticamāk tiks izīrēts kādam citam klubam, lai gūtu spēļu praksi. Liberecas kluba vadība nolēmusi jauno vārtsargu izīrēt Čehijas otrās līgas klubam "Vitkovice". 21 gadu jaunais vārtsargs līgumu ar "Slovan" parakstīja 2006. gadā, bet lielajā komandā aizvadīja tikai vienu spēli.

Maksims Uvarenko sarunā ar eSports.lv pastāstīja, ka viņš ir ticis izīrēts "Vitkovice" klubam uz vienu sezonu, kur viņš būšot komandas pirmais vārtsargs. Jāatzīmē, ka pats futbolists arī pastāstīja, ka viņš jau aizvadījis vienu spēli komandas sastāvā, taču diez ko veiksmīga tā nav bijusi. Maksims devās laukumā komandas pamatsastāvā, taču jau pirmā puslaika vidū nopelnīja sarkano kartiņu, līdz ar to nākamā spēle viņam būs jāizlaiž.

"Vitkovice" šo sezonu ir uzsākusi ļoti neveiksmīgi, jo visās pirmajās trijās spēlēs piedzīvoti zaudējumi, tādējādi komanda turnīra tabula ieņem pēdējo vietu. Kopumā turnīrā piedalās 16 komandas.


, 2008-08-18 19:48, pirms 16 gadiem
taa tiri labi.. priekš LV un 21gadus vecam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-08-18 20:19, pirms 16 gadiem
Ir ok. Cerams, ka labi nospēlēs sezonu "Vitkovice" komandā un tad tiks atpakaļ uz Slovan Liberec, kur cerams jau arī būs pirmais vārtsargs, ne trešais... Un tad jau redzēs, kas būs. Būtu labi tikt uz Slavia vai Sparta Prague... Vēl jau bišku nereāli, bet vēlāk - tad jau redzēs. Laiks rādīs!
, 2008-08-18 20:44, pirms 16 gadiem
biedza atkal izcēliec
, 2008-08-18 20:54, pirms 16 gadiem
ne pārāk veiksmīgi..1ā spēle un sarkanā,nu trakāk jau nevar
, 2008-08-19 17:30, pirms 16 gadiem
galvenais, lai spēlēt tiek
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.