Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ivanovs un Verpakovskis iegūst Azerbaidžānas kausu

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Ivanovs un Verpakovskis iegūst Azerbaidžānas kausu
Deniss Ivanovs ar kausu
Foto: azerisport.com

Ceturtdien Azerbaidžānas kausa finālā uzvaru izcīnījusi Denisa Ivanova un Māra Verpakovska pārstāvētais "Baku", kas finālā ar 2:0 pārspēja "Neftchi".

"Neftchi" ir pēdējo divu sezonu Azerbaidžānas čempione, tādējādi tieši no šīs komandas tika sagaidīta uzvara kausa izcīņas finālā. Tomēr notika pretēji - ar 2:0 uzvarēja Denisa Ivanova un Māra Verpakovska "Baku", abus vārtus gūstot pirmajā pusstundā. Ivanovs finālmačā, kuru noraudzījās četri tūkstoši skatītāju, nospēlēja visas 90 minūtes, bet Verpakovskis savainojuma dēļ (gūts kausa pusfinālā) nespēlēja. "Baku" Azerbaidžānas kausu ieguva trešo reizi kluba vēsturē un otro reizi pēdējo trīs sezonu laikā.

Tikmēr cits Azerbaidžānas klubs "Simurq" veicis pamatīgu tīrīšanu un atteicies uzreiz no 14 futbolistiem, tostarp Igora Tarasova.

Lietuvas čempionātā šodien Māra Eltermaņa un Valērija Čistjakova "Kruoja" mājās ar 2:0 pārspēja "Dainava" (300 skatītāju), izvirzoties augstajā 3. vietā. Čistjakovs bija aktīvs un izcēlās ar vairākām labām piespēlēm. Vakar Intara Kirhnera un Igora Kozlova "Šiauliai" izbraukumā pret čempioni "Ekranas" nospēlēja neizšķirti 2:2. Un atkal Kozlovs guva vārtus - viņš 20. minūtē Šauļu komandai ļāva panākt neizšķirtu 1:1. Ar četriem vārtiem Kozlovs ieņem dalītu 5.-10. vietu Lietuvas čempionāta rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Vakar dalību Āzijas Čempionu līgā noslēdza Andrejs Perepļotkins un viņa Uzbekistānas "Nasaf". Grupu turnīra pēdējā 6. kārtā mājas spēlē pret Irānas "Esteghlal" tika piedzīvots zaudējums ar 0:2. Perepļotkinam pilna spēle. Interesanti, ka šo maču klātienē noraudzījās nieka tūkstotis, kamēr Irānā abu komandu spēli vēroja 42 tūkstoši(!) skatītāju. "Nasaf" sešās spēlēs tikai reizi izcīnīja neizšķirtu un piecas reizes zaudēja, paliekot pēdējā vietā un izstājoties no turnīra.

Otrā spēle Polijas 1. līgā Kasparam Dubram - šoreiz viņa Bitomas "Polonia" izbraukumā ar 2:0 uzvarēja Plockas "Wisla". Mūsu aizsargam pilna spēle. "Polonia" gan praktiski vairs nevar glābties no izkrišanas.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-05-18 01:18, pirms 12 gadiem
''Centīsimies nospēlēt cienīgi'' Nu tiesaam neticas ka muuseejie tik nevariigi, mos izlasē vajag pa alinam pirms spelem (midfieldam pa 2 aliniem) lai iegust parliecibu un atbribojas lai var uzspēlēt nevis robo dance taisīt.
Rietumu vilciens rakstīja: Jā, pēc Starkova padzīšanas, klubs ir citā kvalitātē, lai tik Saška pamēģina ar izlasi taisīt pigorus savu zelta likumu 0:0

  +3 [+] [-]

, 2012-05-18 08:27, pirms 12 gadiem
Starkovu izmeta un uzreiz ir rezultāts !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-05-18 10:23, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: Tikmēr cits Azerbaidžānas klubs "Simurq" veicis pamatīgu tīrīšanu un atteicies uzreiz no 14 futbolistiem, tostarp Igora Tarasova.
'
tālāk ceļš atpakaļuz SKO

Tālāk izsaukums uz izlasi
es ceru, ka atnāks uz Skonto, taču... ir zināmas bažas. Redzēsim.

  +2 [+] [-]

, 2012-05-18 18:15, pirms 12 gadiem
Tas ir diezgan ticami.
sasperjods rakstīja: Tikmēr cits Azerbaidžānas klubs "Simurq" veicis pamatīgu tīrīšanu un atteicies uzreiz no 14 futbolistiem, tostarp Igora Tarasova.
'
tālāk ceļš atpakaļuz SKO

Tālāk izsaukums uz izlasi