Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rudņevs paliek rezervē Ķelnes uzvarā, Vaņinam neizšķirts pret pastarīti

Rolands Eliņš

Rudņevs paliek rezervē Ķelnes uzvarā, Vaņinam neizšķirts pret pastarīti
Artjoms Rudņevs
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas mačā Artjoms Rudņevs palika "Koln" rezervē, bet viņa komanda ar 4:2 pieveica Berlīnes "Hertha".

Artjoma Rudņeva pārstāvētajā komandā ar "hat-trick" izcēlās Antonī Modests, bet Rudņevs, lai arī bija spēles pieteikumā, laukumā nedevās. Viņa komanda jau pirmajā puslaikā izvirzījās vadībā 3:0 un guva pārliecinošu uzvaru, kas ļāva pacelties uz sesto vietu kopvērtējumā, apsteidzot "Freiburg" un "Eintracht".

Itālijas pēc spēka trešajā līgā Reinis Reinholds palīdzēja "Racing Roma" nospēlēt neizšķirti 1:1 pret "Giana Erminio", augstajā piektajā vietā esošo komandu. Reinholda komanda joprojām ir pēdējā, 20. vietā kopvērtējumā.

Lietuvas čempionātā Vitālijs Barinovs bija "Jonavas" sākumsastāvā un nospēlēja visas 90 minūtes, palīdzot tikt pie neizšķirta 1:1 viesos pret "Uteni". Trīs spēlēs Lietuvas A Līgā Barinova komandai trešais neizšķirts.

Polijas Ekstraklasē Eduards Višņakovs devās uz maiņu "Ruch" sastāvā, nospēlējot mača pēdējās desmit minūtes un palīdzot ar 1:0 pieveikt "Lubin". "Ruch" tā ir ceturtā uzvara pēdējās piecās spēlēs un komanda pakāpusies uz 12. vietu kopvērtējumā. Savukārt "Arka" ar Pāvelu Šteinboru rezervē ar 2:3 piekāpās "Piast".

Šveices otrajā līgā Andris Vaņins un "Zurich" tikai ar lielām grūtībām tika pie neizšķirta 2:2 pret līgas pastarīti "Winterthur". Mača lielāko daļu Vaņina komanda bija iedzinējos, bet 86. minūtē tomēr panāca neizšķirtu. Cīrihes komandas pārsvars kopvērtējumā pār tuvākajiem sekotājiem tik un tā ir milzīgs - desmit punkti.

Jānis Ikaunieks palika rezervē AEL uzvarā 1:0 pār "Panetolikos", savu tiešo konkurenti turnīra tabulā, un Ikaunieka komanda pietuvojās labāko desmitniekam, pagaidām ieņemot 12. vietu 16 komandu konkurencē, turklāt ir jau astoņus punktus no izkrišanas zonas.

Austrijā Vitālijs Maksimenko nebija "Mattersburg" pieteikumā, viņa komandai spēlējot 1:1 pret Vīnes "Rapid". Tāpat Nauris Bulvītis nebija "Plymouth" pieteikumā Anglijas ceturtās līgas spēlē pret "Moracambe", kurā "Plymouth" uzvarēja ar 1:0.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-19 00:03, pirms 7 gadiem
WHU u18 ar Matrevicu vartos uzvareja Reading u18 1-0