Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vaņinam sestā sausā spēle sezonā, Gorkšam dzeltenā kartīte Grieķijā

Vaņinam sestā sausā spēle sezonā, Gorkšam dzeltenā kartīte Grieķijā
Andris Vaņins
Foto: photos-people.ch

Latvijas izlases vārtsargs Andris Vaņins šovakar Šveicē aizvadīja sauso spēli "Sion" mačā pret "St.Gallen" (3:0), bet aizsargs Kaspars Gorkšs nopelnīja dzelteno kartīti grieķu "Ergotelis" zaudējumā pret PAOK (0:1).

Šveices Superlīgā Andris Vaņins nosargāja savus vārtus neskartus, palīdzot "Sion" ar 3:0 pārspēt "St.Gallen" futbolistus, kuri vārtu rāmī raidīja sešus sitienus. 34 gadus vecajam Vaņinam tā bija sestā sausā spēle šajā sezonā, turklāt otrā četru dienu laikā. Kopumā šosezon Latvijas izlases vārtsargs ir piedalījies 11 mačos.

"Sion" ar 26 punktiem 24 spēlēs ieņem sesto vietu 10 komandu konkurencē, bet "St.Gallen" ir vietu augstāk (35 punkti 24 spēlēs). "Sion" nākamajā mačā uzņems "Thun" (ceturtā vieta, 36 punkti)

Grieķijas futbola čempionāta spēlē šodien Latvijas izlases aizsargs Kaspars Gorkšs nopelnīja dzelteno kartīti, bet viņa pārstāvētais "Ergotelis" ar 0:1 viesos piekāpās Saloniku PAOK. Astoņās spēlēs sava jaunā kluba sastāvā Gorkšam tā bija pirmā dzeltenā kartīte. Pārkāpums tika fiksēts 76. minūtē, bet septiņas minūtes vēlāk PAOK guva vienīgos vārtus. Gorkšs pavadīja laukumā visu spēli.

PAOK ar 54 punktiem 28 spēlēs ieņem trešo vietu Superlīgā, bet "Ergotelis" ir 25 punkti 28 mačos un 16. vieta 18 komandu konkurencē. Gorkšam un Hēraklejas komandai nākamais mačs būs 22. martā, kad "Ergotelis" izbraukumā viesos pie ceturtās spēcīgākās komandas "Asteras Tripolis".

Kārtējās spēles šodien aizvadīja arī Latvijas futbolistu pārstāvētie klubi Krievijas pēc spēka otrajā līgā. Aleksandrs Koliņko un Artūrs Zjuzins palīdzēja Kaļiņingradas "Baltika" ar 1:0 pārspēt Sanktpēterburgas "Dinamo". Koliņko "Baltika" vārtos aizvadīja visu spēli, bet pussargs Zjuzins spēlēja pirmās 60 minūtes.

Aizsargs Vladislavs Gabovs palika "Sokol" rezervē, bet viņa komandas biedri ar 1:2 piekāpās "Tom". Uzbrucējs Ivans Lukjanovs neiekļuva "Volgar" pieteikumā pret "Sakhalin" (2:2), bet pussargs Oļegs Laizāns un "Enisey" izbraukumā ar 1:5 kapitulēja "Anzhi". Laizāns sāka spēli starta vienpadsmitniekā, bet tika nomainīts spēles 81. minūtē.

Vakar Polijas kausa izcīņas ceturtdaļfinālā izstājās uzbrucēja Denisa Rakela pārstāvētā "Cracovia", kas arī otrajā spēlē ar 0:2 piekāpās pēc spēka trešās līgas klubam "Stargard Szczecinski" (summā – 0:4). Rakels pavadīja laukumā visu spēli.

Izmantotie resursi:
Live scores, results, fixtures, tables,...
Футбольная национальная лига

  +8 [+] [-]

, 2015-03-18 23:33, pirms 9 gadiem
Vaņins valda! Pret čehiem arī lūdzu sausajā! ;d

  +2 [+] [-]

, 2015-03-18 23:36, pirms 9 gadiem
budamank rakstīja: Vaņins valda! Pret čehiem arī lūdzu sausajā! ;d
Lai iet kopa ar Kalinko, un uzbruceju nelaiz laikuma! Tad bus 0:0!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-03-19 00:46, pirms 9 gadiem
žēl ka bija tā trauma, domāju, ka ar Vaņinu vārtos kvalifikācijas cikls būtu iesācies veiksmīgāks, redzēs kā pret čehiem veiksies

     [+] [-]

, 2015-03-19 02:59, pirms 9 gadiem
Vaņins tiešām iespaidīgs! 11 spēlēs 6 nostāvētas sausā