Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vaņins sausā graujošā uzvarā, Dāvis Ikaunieks zaudē līderei

Agris Suveizda

Vaņins sausā graujošā uzvarā, Dāvis Ikaunieks zaudē līderei
Andris Vaņins
Foto: FCZ.ch

Šovakar vietējos futbola čempionātos spēles aizvadīja virkne Latvijas leģionāru pārstāvēto klubu. Pamatsastāvā izgāja Andris Vaņins, Dāvis Ikaunieks, Vitālijs Jagodinskis, Reinis Reinholds, kā arī brīvais aģents Artūrs Karašausks, kurš piedalījās pārbaudes spēlē.

Ieguvusi punktu iepriekšējās divās spēlēs, pirmo uzvaru 2018. gadā izcīnīja Šveices pēc spēka otrās līgas līdere "Zurich", kas ar Andri Vaņinu vārtos izbraukumā sagrāva Artūra Karašauska bijušo klubu "Wil 1900" (4:0), kas nonācis finansiālās grūtībās. Cīrihes klubs 21 spēlē ieguvis 52 punktus, par 12 apsteidzot "Xamax", kura aizvadījusi par spēli mazāk. Savukārt Karašausks šodien aizvadīja pārbaudes spēli Vladislava Gutkovska klubā "Termalica", kopā ar vēl trim pārbaudāmajiem leģionāriem neglābjot no zaudējuma pret pēc spēka trešās līgas vienību "Puszcza" (0:1).

Pēc divarpus mēnešu pauzes atsācies Čehijas čempionāts, kura līdere Prāgas "Slavia" ar 2:0 savā laukumā pārspēja Jihlavas "Vysočina". Viesu rindās 64 minūtes aizvadīja Latvijas izlases uzbrucējs Dāvis Ikaunieks, kurš sezonas pirmās puses izskaņā atguva vietu pamatsastāvā. "Vysočina" ar 13 punktiem 17 mačos ieņem priekšpēdējo vietu. Pēc vairāk nekā divu mēnešu pauzes čempionāts atsākās arī Ungārijā, kur "Diosgor" 36. minūtē palika mazākumā, pēc tam ielaida trīs vārtus un viesos zaudēja "Mezokovesd-Zsory" (0:3). Vitālijam Jagodinskim pilna spēle, bet komanda ar 21 punktu 20 spēlēs saglabā devīto vietu.

Itālijas pēc spēka trešajā līgā otro uzvaru pēc kārtas svinēja Romas "Racing", kas savā laukumā izcīnīja dramatisku uzvaru ar 3:2 pār piektajā vietā esošo "Como". Viesi mazākumā spēja otrā puslaika vidū panākt izlīdzinājumu 2:2, taču kompensācijas laikā palika arī deviņu vīru sastāvā un "Racing" no 11 metru atzīmes izrāva uzvaru. Romiešu vārtus sargāja Reinis Reinholds, un komanda ar 20 punktiem 26 spēlēs pakāpās uz pagaidu priekšpēdējo vietu.

Turcijas pēc spēka otrajā līgā piekto uzvaru pēc kārtas izcīnīja "Giresunspor", kas bez Igora Tarasova izbraukumā ar 2:1 pārspēja "Manisaspor" un ar 36 punktiem 21 mačā ieņem trešo vietu. Labāko piecinieku šobrīd tabulā šķir nieka divi punkti. Pieteikumā nebija arī Vladislava Gabova, kura pārstāvētā Kjelces "Korona" ar 4:2 mājās pieveica Plockas "Wisla" un ar 29 punktiem 22 mačos pakāpās uz astoto pozīciju.

Spēlei pieteikts netika arī Vitālijs Maksimenko, kura pārstāvētā "Mattersburg" savā laukumā ar 2:1 pārspēja "Wolfsberg", svinēja trešo uzvaru pēdējās četrās spēlēs un ar 20 punktiem 22 mačos pakāpās uz pagaidu priekšpēdējo vietu. Rezervē palika Nauris Bulvītis, kura Plimutas "Argyle" viesos cīnījās neizšķirti ar Hārtlpūlas "United" (1:1). Plimuta ar 61 punktu 31 spēlē pēc spēka ceturtajā līgā saglabā otro vietu.

Izmantotie resursi:
Il Como è nero di rabbia Perde a Roma con la...
Bruk-Bet Termalica Nieciecza KS
MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC - DVTK 3 - 0 - MLSZ adatbank

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja