Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Dubra: "Latvijas un Kazahstānas divi neizšķirti bija likumsakarīgi"

Rolands Eliņš

Dubra: "Latvijas un Kazahstānas divi neizšķirti bija likumsakarīgi"
Kaspars Dubra. Foto: FC Irtysh

Latvijas izlases aizsargs Kaspars Dubra Kazahstānas kluba "Irtysh" sagatavotajā materiālā stāsta par savu lēmumu nenoslēgt jaunu līgumu ar RFS, kurā aizvadīja iepriekšējo sezonu, un dalījās viedoklī par Latvijas un Kazahstānas izlašu paveikto Nāciju līgā, kā arī atzina, ka jaunajā komandā ticis uzņemts atzinīgi.

„Pirms pievienošanās komandai zināju par „Irtysh” vienību, zināju, ka iepriekšējā sezona komandai nesanāca veiksmīga,” stāstīja Kaspars Dubra. „Kad sazinājos ar kluba vadību, viņi teica, ka tagad vāc pavisam jaunu sastāvu, nopietni pārbūvē komandu un tēmē uz daudz augstākiem rezultātiem. Apspriedos ar sievu un ģimeni, nolēmu, ka karjeras turpināšanu saistīšu ar šo komandu.”

Dubram tika vaicāts par viņa iespaidiem par Kazahstānas izlasi, ar kuru viņš nesen tikās Latvijas valstsvienības sastāvā Nāciju līgā: „Nāciju līga mums nesanāca īpaši veiksmīga, cerējām tomēr uz augstāku vietu. Par Kazahstānas izlasi – domāju, ka apmēram mūsu līmeņa komanda. Dažos elementos spēcīgāka, dažos vājāka, tā ka likumsakarīgi, ka mums bija neizšķirti. Kazahstāna cenšas spēlēt tehniski, cenšas spēlēt atvērtu futbolu, skaidrs, ka ne viss sanāk. Cerēsim, ka nākotnē gan Kazahstānai, gan Latvijai labāk veiksies.”

„Futbolā man nav īpašu elku. Ir futbolistu, kuru rādītā spēle simpatizē,” teica Dubra. „Piemēram, Matss Hummelss, Vācijas izlases aizsargs. Kā kļuvu tieši par aizsargu? Līdz 16 gadu vecumam vispār spēlēju kā uzbrucējs, taču tad treneris ieteica, ka vajag pamainīt, jo man ir aizsarga īpašības.”

  +1 [+] [-]

, 2019-01-18 19:50, pirms 5 gadiem
*irsējs

  +1 [+] [-]

, 2019-01-18 20:18, pirms 5 gadiem
Tikpat labi varētu intervēt Patrijuku, Slotiņu un Lūsu par viņu jaunākajiem sasniegumiem biatlona stafetē.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-19 00:09, pirms 5 gadiem
M rakstīja: Tikpat labi varētu intervēt Patrijuku, Slotiņu un Lūsu par viņu jaunākajiem sasniegumiem biatlona stafetē.
Netirs, ja neko nejēdz, ok? Čalis ir spēlējis UEFA Čempionu līgā, izsities līdz tai ar Bate, tā ka CV ir pietiekami labs.

     [+] [-]

, 2019-01-20 12:31, pirms 5 gadiem
D-Mob rakstīja: *irsējs
???