Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Igaunijas klubs "Kuressaare" nomaina Kalašņikovu galvenā trenera amatā

Rolands Eliņš

Igaunijas klubs "Kuressaare" nomaina Kalašņikovu galvenā trenera amatā
Dmitrijs Kalašņikovs. Foto: fctrans.ee

LETA. Latvijas speciālists Dmitrijs Kalašņikovs neturpinās vadīt Igaunijas augstākās futbola līgas vienību "Kuressaare", ziņo klubs.

Kalašņikova vadībā Kuresāres komanda rudenī pārspēlēs saglabāja vietu Igaunijas augstākajā līgā. Tiesa ar to nav bijis gana, lai viņš saglabātu komandas galvenā trenera amatu, kuru turpmāk ieņems Nemmes "Kalju" vadījušais ukrainis Romans Kožuhovskis.

"Labprāt paliktu Igaunijā un šajā līgā, tā būtu mana pirmā izvēle, bet diemžēl tā nebūs. Varbūt kaut kad nākotnē? Šogad demonstrējām savu labāko sniegumu un smagi cīnījāmies, lai arī nākamgad spēlētu augstākajā līgā. Laiks, kuru pavadīju Kuresārē, bija patīkams, jo futbolisti, līdzjutēji un apkalpojošais personāls ir ļoti jauki cilvēki. Biju laimīgs būt par daļu no šī kluba," pagājušajā nedēļā portālam "Soccernet.ee" atklāja 36 gadus vecais Kalašņikovs.

Kalašņikovs par Igaunijas vienības treneri kļuva augusta beigās, bet iepriekš viņš tika atlaists no Narvas "Trans" vienības. Speciālists iepriekšējā sezonā strādāja Jūrmalas "Spartakā" par galvenā trenera asistentu, bet pirms tam viņš pusotru gadu darbojās "Jelgavā".

Speciālists karjeras laikā bijis arī galvenā trenera vietas izpildītājs "Liepājas metalurgā", kā arī vadījis pirmās līgas komandu Liepājas "Varavīksne".

Izmantotie resursi:
LETA