Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Ikaunieks nāk uz maiņu, "Jablonec" ziemas pauzē dodas ar zaudējumu

Ikaunieks nāk uz maiņu, "Jablonec" ziemas pauzē dodas ar zaudējumu
Dāvis Ikaunieks. Foto: fkjablonec.cz

Čehijas augstākās līgas 19. kārtas spēlē šovakar zaudējumu piedzīvoja latviešu uzbrucēja Dāvja Ikaunieka pārstāvētā "Jablonec" komanda, kas savā laukumā ar 0:2 piekāpās Prāgas "Slavia" futbolistiem.

Ikaunieks šajā mačā laukumā izgāja uz maiņu spēles 75. minūtē, kad nomainīja melnkalniešu uzbrucēju Vladimiru Jovoviču. Tobrīd rezultāta tablo jau vēstīja 0:2, un atlikušajā laikā rezultāts vairs nemainījās. Mača 18. minūtē viesus ar 11 metru soda sitienu vadībā izvirzīja Milans Škoda, bet 70. minūtē Josefs Hušbauers dubultoja "Slavia" pārsvaru.

Ikauniekam šī bija pirmā spēle Čehijas čempionātā kopš 28. oktobra. Šajā laika posmā Dāvis bija piedalījies vienā Čehijas kausa izcīņas mačā un divās UEFA Eiropas līgas spēlēs. Kopumā šosezon latvietis piedalījies 11 spēlēs Čehijas čempionātā, kuros izcēlies ar vienu rezultatīvu piespēli.

Čehijas augstākās līgas kopvērtējumā "Jablonec", kas piedzīvojis divus zaudējumus pēc kārtas, ar 33 punktiem 19 spēlēs ieņem ceturto vietu, bet šī vakara pretiniece "Slavia" ar 49 punktiem tikpat spēlēs ir kopvērtējuma līdervienība. Nākamo spēli Čehijas čempionātā "Jablonec" aizvadīs tikai 9. februārī, bet janvārī komanda startēs Ziemas līgā.

Izmantotie resursi:
FORTUNA:LIGA


Vitālijs Maksimenko. Foto: LFF
9

Maksimenko: "Jaunā trenera vadībā izlases treniņi ir intensīvi, sapulces - īsākas"

Vitālijs Maksimenko Latvijas izlases kandidātu sarakstā atgriezies pēc trīs gadu pārtraukuma. Sarunā ar Sportacentrs.com futbola apskatnieku Edmundu Novicki viņš izteica prieku par atgriešanos izlasē un raksturoja jaunās vēsmas treneru kolektīvā.
Dāvis Ikaunieks ar komandas biedriem pēc vārtu guvuma. Foto: FA Šiauliai
2

Dāvim Ikauniekam cīņas galotnē izšķirošie vārti panākumā pār Kauņas "Žalgiri"

Lietuvas A līgā futbolā otrajā spēlē pēc kārtas vārtus guvis Dāvis Ikaunieks, kurš šodien pamatlaika izskaņā izvirzīja vadībā Šauļu komandu, sniedzot tai uzvaru (2:1) pār Kauņas "Žalgiri".
Kaspars Dubra. Foto: FK Panevėžys

Toberam 25. pilnā spēle Šveicē, Lietuvas čempionei katastrofāls sezonas sākums

Šveices futbola Superlīgā 25 no 28 kārtām "no zvana līdz zvanam" spēlējis Latvijas valstsvienības aizsargs Kristers Tobers, Cīrihes "Grasshoppers" 80. minūtē atspēlējoties (1:1) un izcīnot punktu pret "St. Gallen".