Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ikauniekam zaudējums Čehijā, Šabalam pirmā uzvara kopš septembra

Andrejs Siliņš

Ikauniekam zaudējums Čehijā, Šabalam pirmā uzvara kopš septembra
Valērijs Šabala
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Spēles Polijā un Čehijā piektdien aizvadījuši vairāki Latvijas futbolisti. Valērija Šabalas pārstāvētā "Podbeskidzie" Polijas pēc spēka otrajā līgā izcīnīja pirmo uzvaru kopš 30. septembra.

Čehijā pie sestās neveiksmes pēdējās septiņās spēlēs tika Jihlavas "Vysočina", kas viesos ar rezultātu 0:1 piekapās Prāgas "Sparta". Dāvis Ikaunieks zaudētāju rindās laukumā bija visu maču. "Vysočina" ar desmit punktiem pēc 14 kārtām ieņem 12. pozīciju 16 komandu konkurencē.

"Nieciecza" cīnījās neizšķirti (0:0) pret tabulas trešajā vietā esošo "Jagiellonia", tomēr ne Vladislavs Gutkovskis (savainots), ne Vitālijs Maksimenko komandas pieteikumā nebija. "Nieciecza" pacēlās par vienu pozīciju tabulā un ar 17 punktiem 16 spēlēs nu ieņem 11. vietu.

Polijas pēc spēka otrajā līgā "Podbeskidzie" ar 1:0 mājās pieveica "Chrobry", izcīnot pirmo uzvaru kopš 30. septembra. Valērijs Šabala devās laukumā starta sastāvā, bet 80. minūtē tika nomainīts. Komanda ar 23 punktiem pēc 17 spēļu kārtām ieņem desmito pozīciju 18 komandu konkurencē.

Rumānijas čempionātā pie uzvaras tika "Poli Iasi", kas mājās ar 1:0 pieveica turnīra tabulas līderi SB. Vitālijs Jagodinskis bija rezervē, bet laukumā netika sūtīts. "Poli Iasi" ar 24 punktiem 18 mačos ieņem astoto pozīciju tabulā.

     [+] [-]

, 2017-11-17 23:19, pirms 6 gadiem
Valērijs = varonis