Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Maksimenko 90 minūtes Austrijas Bundeslīgā, Kurakinam - Skotijā

Krišs Upenieks

Maksimenko 90 minūtes Austrijas Bundeslīgā, Kurakinam - Skotijā
Antons Kurakins (pa labi)
Foto: Daily Record

Dažādās Eiropas futbola līgās spēles aizvadījuši Latvijas futbolisti. Austrijas Bundeslīgā ar pilnu spēli un 1:0 uzvaru atgriezies Vitālijs Maksimenko, Antons Kurakins piedalījies 1:1 spēlē Skotijas Premjerlīgā, bet uzbrucējs Vladislavs Kozlovs iesitis divus vārtus Igaunijas augstākajā līgā. Diemžēl vairāk mūsu leģionāri palikuši savu klubu rezervē.

Pēc divām spēlēm Latvijas izlases sastāvā pret Islandi (2:2) un Kazahstānu (0:1) Vitālijs Maksimenko šodien devās pamatsastāvā un nospēlēja pilnu maču arī savas vienības rindās Austrijas Bundeslīgā, pie tam ''Mattersburg'' izdevās izcīnīt trīs punktus, viesos ar 1:0 pieveicot ''Ried'' futbolistus. Maksimenko pārstāvētā vienība iepriekš bija zaudējusi divas spēles pēc kārtas, bet tagad izdevies noturēties piektajā pozīcijā ar 19 punktiem desmit komandu konkurencē. Maksimenko jau piecas reizes pēc kārtas bijis "Mattersburg" pamatsastāvā.

Skotijas Premjerlīgā spēlēt turpina cits kreisās malas aizsargs Antons Kurakins, kurš devās ''Hamilton Accies'' pamatsastāvā un tā arī netika nomainīts. Lai arī 61. minūtē komanda nonāca iedzinējos, 87. minūtē ''Hamilton'' izdevās izraut 1:1 neizšķirtu pret ''Dundee FC''. Kurakina pārstāvētā vienība ar 17 punktiem 11 spēlēs ieņem piekto vietu 12 komandu konkurencē.

Beļģijas augstākajā līgā šoreiz rezervē nācies palikt Latvijas izlases centra uzbrucējam Eduardam Višņakovam. Višņakovs laukumā devās uz maiņu spēles 86. minūtē, kad visi vārti jau bija gūti, un ''Westerlo'' svinēja 2:1 uzvaru pret tiešo konkurenti Ljēžas ''Standard''. Pēc šiem trim punktiem Višņakovs un ''Westerlo'' Beļģijas čempionātā izrāvušies no pēdējās vietas un ar desmit punktiem ierindojas 14. pozīcijā starp 16 vienībām.

Krievijas Premjerlīgā Maskavas CSKA rindās šodien tā arī neuzspēlēja Latvijas izlases pussargs Aleksandrs Cauņa, un latvieša sastāvā CSKA savā laukumā ar 3:2 pieveica ''Ural'' futbolistus. CSKA 12 spēlēs sakrājusi 32 punktus, tādējādi ļoti pārliecinoši atrodoties Krievijas spēcīgākā čempionāta līderpozīcijās.

Polijas Ekstraklasē pēc vienas nospēlētas spēles Latvijas izlases sastāvā pret Islandi (2:2) ''Jagiellonia'' rezervē šovakar palika Igors Tarasovs, bet viņa pārstāvētā komanda viesos ar 2:3 piekāpās Lenčnas "Gornik''. 16 komandu konkurencē ar 14 punktiem 12 spēlēs Bjalstokas klubs ieņem 11. vietu.

Rezultatīvu sniegumu Igaunijas augstākajā līgā nodemonstrējis uzbrucējs Vladislavs Kozlovs, kurš divas reizes pārspēja pretinieku vārtsargu Tallinas ''Infonet'' 4:0 graujošā uzvarā pret ''Parnu Linnameeskond''. Narvas ''Trans'' zaudējumā 1:3 pret Tallinas ''Flora'' vienīgos vārtus iesitis cits Latvijas spēlētājs Vitālijs Ziļs. ''Infonet'' ar 59 punktiem ieņem ceturto vietu, bet ''Trans'' atrodas sestajā pozīcijā ar 48 punktiem.

Polijas pēc spēka 2. līgā Maksims Rafaļskis, aizvadot pilnu spēli, palīdzējis Suvalku "Vigry'' ar 2:0 pieveikt Belhatuvas GKS. Legņicas ''Miedz'' pieteikumā šovakar nebija Valērija Šabalas, bet klubs iepriekš ziņoja, ka Šabala pēc izlases spēlēm Polijā atgriezies saaukstējies. ''Miedz'' ar 2:3 piekāpās ''Sandecja''. ''Drutex-Bytovia'' sastāvā 89.minūtē uz maiņu iznāca Sergejs Kožans, kura komandā spēlēja 1:1 ar ''Arka Gdynia''. Kožanam jaunajā komandā pagaidām trīs spēles, vienreiz iziešana pamatsastāvā.

Norvēģijas pēc spēka 3. līgā pārtrūkusi latviešu vārtsarga Māra Eltermaņa sausā sērija. Latvietis vārtus nebija ielaidis 435 minūtes, bet šodien ''Alta'' nospēlēja 2:2 ar ''Fram''. Eltermaņa pārstāvētā komanda Norvēģijas 2. divīzijas 2. grupā ar 44 punktiem ieņem piekto vietu.

Izmantotie resursi:
Live scores, results, fixtures, tables,...
FlashScore.com: Live Soccer Scores, Livescore

  -2 [+] [-]

, 2015-10-17 22:36, pirms 9 gadiem
Kā tāvar nomainīt dzeltenzilās krāsas,pret sarkan baltajām.galīgs nonsenss
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-18 10:17, pirms 9 gadiem
Kožans spēles beigās tomēr devās uz maiņu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja