Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gutkovskim zaudējums, Dāvis Ikaunieks nespēlē traumas dēļ

Rolands Eliņš

Gutkovskim zaudējums, Dāvis Ikaunieks nespēlē traumas dēļ
Vladislavs Gutkovskis
Foto: termalica.brukbet.com

Polijas Ekstraklasē Vladislavs Gutkovskis bija „Termalica” sākumsastāvā, viņa komandai ar 0:1 zaudējot „Sandecja”.

„Termalica” sastāvā Vladislavs Gutkovskis nospēlēja mača pirmās 68 minūtes, pēc kurām tika nomainīts. Viņš aktīvi iesaistījās uzbrukumos pirmā puslaika sākumā, kad sarūpēja savai komandai pāris standartsituācijas, bet savu labāko iespēju sagaidīja otrā puslaika sākumā. Pēc partnera piespēles Gutkovskis saņēma bumbu vārtu priekšā, taču gūt vārtus neizdevās neveiksmīga sitiena dēļ.

Pēc Gutkovska nomaiņas „Termalica”, kuras pieteikumā nebija Vitālija Maksimenko, ielaida vārtus 84. minūtē, pašās beigās vēl palika mazākumā un cieta zaudējumu 0:1. Ekstraklasē tas bija Gutkovska komandas ceturtais zaudējums pēc kārtas, un komanda saglabā pēdējo vietu ar nieka pieciem punktiem deviņās spēlēs.

Tikmēr Dāvis Ikaunieks nepiedalījās Čehijas kluba „Vysocina” spēlē. Kluba mājaslapā norādīts, ka viņš palika ārpus pieteikuma traumas dēļ, taču šī informācija nav konkretizēta. Bez Ikaunieka „Vysocina” aizvadīja pagalam neveiksmīgu spēli, jau 12. minūtē paliekot mazākumā un sekojošās pendeles dēļ arī nonākot iedzinējos pret „Jablonec”, un beigās sekoja sakāve ar 0:5.

Šodien nespēlēja arī Kristaps Zommers, kurš palika rezervē Itālijas trešās līgas mačā starp „Pordenone” un „Bassano” (2:2).

Izmantotie resursi:
FC Vysočina Jihlava | Reportį˛ ze zįpasu:...
Mecz Sandecja - Bruk-Bet Termalica ONLINE....