Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Bulvītim un "Plymouth Argyle" sestā uzvara pēc kārtas

Andrejs Siliņš

Bulvītim un "Plymouth Argyle" sestā uzvara pēc kārtas
Nauris Bulvītis
Foto: Dave Rowntree

Pie sestās uzvaras pēc kārtas Anglijas ceturtajā līgā sestdien tika Latvijas futbolista Naura Bulvīša pārstāvētā "Plymouth Argyle", kas pamazam nostiprina līderpozīcijas turnīra tabulā.

Anglijas "League Two" jeb ceturtajā līgā sesto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Naura Bulvīša pārstāvētā "Plymouth Argyle", kas viesos vairāk nekā sešarpus tūkstošu līdzjutēju priekšā ar 2:0 apspēlēja vienu no pastarītēm "Exeter City".

Bulvītis laukumā bija visu spēli, bet pirmā puslaika kompensācijas laikā saņēma dzelteno kartīti. Tas Naurim bija pirmais brīdinājums septiņos nospēlētajos mačos. "Plymouth Argyle" saglabāja līderpozīcijas turnīra tabulā. Lai nonāktu "League One", sezonas beigās jāieņem viena no pirmajām trim vietām.

Pēc nedēļas "Plymouth Argyle" mājās spēlēs pret "Hartlepool United", kas tabulā ieņem vien 17. pozīciju.

Polijas Ekstraklasē smagu zaudējumu piedzīvoja "Korona Kielce", kas ar 0:4 viesos atzina "Gornik" pārākumu. Vladislavs Gabovs bija pieteikumā, tomēr laukumā nedevās. "Korona" ar 14 punktiem deviņās spēlēs ieņem piekto pozīciju.

Čehijas čempionātā Dāvis Ikaunieks un "Vysočina Jihlava" spēlēja neizšķirti pret "Jablonec" - 1:1. Ikaunieks laukumā devās uz maiņu, 61. minūtē nomainot maķedoniešu aizsargu Jani Urdinovu. "Jihlava" ar trim punktiem pacēlās uz priekšpēdējo 15. vietu tabulā. Otrdien komandai kausa spēle pret "Pardubice", bet pēc nedēļas viesos jātiekas ar "Slovacko".

Slovākijas čempionātā neizšķirti spēlēja Valērija Šabalas pārstāvētā pastarīte DAC - 0:0 pret spēcīgo "Podbrezova". Šabala laukumā devās 74. minūtē, nomainot kreisajā flangā spēlējušo uzbrucēju Eriku Pačindu. DAC ar četriem punktiem ir pēdējā 12. vietā, bet nākamnedēļ jāspēlē pret "Tatran Prešov", kas ar pieciem punktiem atrodas pirmspēdējā vietā.

Krievijas Nacionālajā līgā Vladimira Kameša pārstāvētā Krasnojarskas "Yenisey" viesos Novosibirskā tikās ar vietējo "Sibir", un spēle noslēdzās ar neizšķirtu - 1:1. Latvijas izlases pussargs aizvadīja pilnu spēli. "Yenisey" ar 18 punktiem ieņem devīto vietu tabulā.

Artūra Zjuzina "Tambov" mājās spēlēja bezvārtu neizšķirtu pret "Zenit-2" (0:0). Zjuzins laukumā bija līdz 53. minūtei. "Tambov" 13 kārtās iekrājusi 14 punktus un ir 12. pozīcijā tabulā. "Fakel" ar Ivanu Lukjanovu (spēlēja visu maču) un bez Vitālija Meļņičenko zaudēja "Sokol" - 1:2. Komandai 22 punkti un ceturtā vieta tabulā.

Turcijas pēc spēka otrajā līgā Igors Tarasovs un "Giresunspor" ar 3:1 mājās pieveica "Manisaspor" un nu turnīra tabulā pēc četrām kārtām ar astoņiem punktiem ieņem jau trešo pozīciju. Tikpat punktu ir arī otrajā vietā esošajai "Eskišehirspor".

Igaunijas čempionātā Aleksandra Solovjova "Sillamae Kalev" izcīnīja otro panākumu pēc kārtas, ar rezultātu 2:1 mājās pieveicot "Trans". Solovjovs nebija mača pieteikumā. Komandai 44 punkti 30 spēlēs un piektā vieta tabulā.

Anglijas Čempionātā bez savainotā Denisa Rakela spēlējošā "Reading" ar 2:1 viesos pieveica "Barnsley". Ar 14 punktiem astoņās spēlēs ir septītajā vietā turnīra tabulā.

     [+] [-]

, 2016-09-18 06:09, pirms 8 gadiem
Tas šausmas ko lasu !!! Kur spēlē mūsu futbolisti?!?! Bulvīti Paharam noteikti ir jāizsauc uz treniņnometni.

6,500 t cilvēku uz Anglijas 4.līgu. Latvijā uz izlases mačiem pat tik daudz dažkārt nenovācas. Paldies tautiešiem par aprobežotību !!! 400 pāri komenti par Eirāzijas hokeja līgu, savukārt par Spartaks - Liepāja maču kādi 30 !!!

  +1 [+] [-]

, 2016-09-18 07:46, pirms 8 gadiem
Edmunds_Ogre rakstīja: 400 pāri komenti par Eirāzijas hokeja līgu, savukārt par Spartaks - Liepāja maču kādi 30 !!!
Da tur četri trolli , kuri dzīvo SC svaigu gaisu nepazīdami, uztaisa katrs pa 100 beztēmas komentiem, un tā tas notiek. Tā nav nekāda realitāte. Realitāte ir tā, ka SC adminstracija vispār knapi saprot kas notiek šajā portālā : D