Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Gorkšs: "Viss ir fantastiski, izņemot rezultātus"

Gorkšs: "Viss ir fantastiski, izņemot rezultātus"
Kaspars Gorkšs
Foto: www.readingfc.co.uk

Latviešu futbola aizsargs Kaspars Gorkšs, kurš šobrīd pārstāv Anglijas Čempionāta klubu "Reading", sarunā ar kluba oficiālo mājaslapu atzinis, ka viss jaunajā klubā esot lieliski un vienīgais, kas trūkstot, ir labi rezultāti.

"Viss [Redingā] ir fantastiski, izņemot rezultātus. Es patiešām izbaudu savu laiku šeit, priecājos, ka varu spēlēt, taču tagad mums jāsāk sasniegt arī rezultātus," sacīja 29 gadus vecais latviešu aizsargs. "Esmu priecīgs, ka tik silti tiku sagaidīts klubā – puiši komandā ir lieliski, tāpat kā līdzjutēji. Tagad mums viņiem jāatmaksā ar labiem rezultātiem."

"Futbols nekad netiek spēlēt "uz papīra", īpaši Čempionātā. Vienmēr ir iespēja uzvarēt un uz to mums arī jākoncentrējas. Ikvienā spēlē sevi pilnībā tai atdodu un nekas to nevar mainīt," savu neatlaidību un darbaspējas uzsvēra Gorkšs.

Pēc sešām spēļu kārtām "Reading" Čempionātā ar izcīnītiem četriem punktiem ieņem 23.vietu 24 komandu konkurencē un sestdien (plkst. 17:00) mērosies spēkiem ar pastarīti "Doncaster Rovers".

Izmantotie resursi:
readingfc.co.uk


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-09-17 11:31, pirms 13 gadiem
Njaa.Izbaudi gan savus 2-3 gadus UK.Tad vel paris gadi Kipra un Albanija,un tad jau kebabs kopa ar Verpi un Stariku pie churkam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-09-17 11:52, pirms 13 gadiem
spēkosies ar pastarīti... 23 peret 24 vietu, tas nav pastarītis, bet sīvākais konkurents.... Veiksmi Gorkšam, lai izdodas atrauties no "pastarīšiem".
, 2011-09-17 13:21, pirms 13 gadiem
Nabaga Gorkšs. Taisni vai žēl palika viņa, pēc šī raksta.
, 2011-09-17 21:30, pirms 13 gadiem
nu a ko viņam - raudāt tagad , vai ?!
Čals vismaz nav padevies un tas sportā galvenais !!!!
A moš tomēr nākamreiz sanāk....
To ar novēlu
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.